reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hejo

dziewczyny ja tylko na chwilke wlasnie jem sniadanko i zaraz sie ubieram jade na komunie zdjecia robic;-)))
musze wam powiedziec ze juz mialam kilka klienów na photo i sa bardzo ze zdjec zadowoleni......ja z reszya tez......oby tak dalej bo jeszcze sporo klientow mam przed soba;-)))

co do tesciuku to negat niestety wtedy wyszedl...troche bylo mi przykro ale juz mi przeszlo co ma byc to bedzie trudno;-))

pozdrawiam i uciekam

reklama
Pinka chwal sie tu osiagnieciami bo wiesz ze ja maniaczka zdjec :)
szkoda ze daleko mieszkamy bym zamowila sesje :)

tescik negatywny ale nosek do gory nast razem bedzie ok
ja kiedys kupilam test poszlam zrobic a ty okresik przeryczalam caly dzien! test do szuflady ale w nast miesiacu sie przydal i wyszedl pozytyw dzis wynik testu za 4 dni bedzie mial 7 lat :))

Witam.
Rowniez jestem mama z UK i dziwnym trafem dopiero teraz odkrylam ten watek...no coz lepiej pozno niz wcale. Mam 6-cio miesieczna coreczke Julie:) i w trojke razem z tatusiem Juleczki mieszkamy sobie w Northampton. Mam nadzieje, ze moge sie przylaczyc by tu z wami troszke popisac:)

Witam.
Rowniez jestem mama z UK i dziwnym trafem dopiero teraz odkrylam ten watek...no coz lepiej pozno niz wcale. Mam 6-cio miesieczna coreczke Julie:) i w trojke razem z tatusiem Juleczki mieszkamy sobie w Northampton. Mam nadzieje, ze moge sie przylaczyc by tu z wami troszke popisac:)

witamy i zapraszamy do wspolnego klikania......

ja dzis generalne porzadki robie juz nie mam sily a za 2,5 h do pracy szok mowie wam.........jeszcze tak duszno jest brrrrr

Minisia- ja juz do wyniku testu sie przyzwyczaiłam ale mój mezo chyba nie bo ciagle powtarza ze chce dzidzie haahah

ok spadam bo upe pracy przedemną

witamy i zapraszamy do wspolnego klikania......

ja dzis generalne porzadki robie juz nie mam sily a za 2,5 h do pracy szok mowie wam.........jeszcze tak duszno jest brrrrr

Minisia- ja juz do wyniku testu sie przyzwyczaiłam ale mój mezo chyba nie bo ciagle powtarza ze chce dzidzie haahah

ok spadam bo upe pracy przedemną

Oj wspolczuje tej pracy na popoludnie w taka pogode...
Ja do pracy mam wrocic pod koniec wrzesnia, ale moze jeszcze troche urlopu wykorzystam bo jakos ciezko mi z ta mysla powrotu i zostawieniem niuni na kilka godzin bo jak dotad to ona ciagle jest ze mna.

Witam
Ale pogoda nas rozpieszcza,w nocy jak nie mog spac to klne juz na to cieplo:sorry:
Kala witaj i pisz jak tylko mozesz:tak:

My korzystamy z tej pogody,codziennie na plazy po dwa razy,wracamy tylko jesc ispac(ja wtedy odbiad robie i potem znow na dwor:tak:

Ja i moja 16 miesieczna coreczka Wiola witamy wszystkie mamusie i ich pociechy :-) Mam nadzieje ze mozemy przylaczyc sie do waszego grona :-)
Kwiateczek wiedze ze jestes ze Skegness ,my wybieramy sie tam na urlopik :-) mozesz mi cos wiecej napisac o tym miejscu?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Ja i moja 16 miesieczna coreczka Wiola witamy wszystkie mamusie i ich pociechy :-) Mam nadzieje ze mozemy przylaczyc sie do waszego grona :-)
Kwiateczek wiedze ze jestes ze Skegness ,my wybieramy sie tam na urlopik :-) mozesz mi cos wiecej napisac o tym miejscu?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Witam:)
Ooo ja tez sie chetnie czegos o tym miescie dowiem bo w sumie w taka pogode mozna by bylo na weekend wyskoczyc nad morze:)

Kurcze tutaj to zawsze taka cisza??
Chyba wiekszosc na swoich regionalnych forach siedzi:(...niestety na moim regionalnym: mamy z northampton ostatni post zrobiony byl 8 miesiecy temu...wiec tez lipa....
No zobaczymy, poczekamy moze sie cos rozkreci:)

reklama
Witam nowe mamusie na naszym watku:)
mamy pewnie sie opalaja i korzystaja ze sloneczka ale zagladaja wiec napewno bedzie z kim poplotkowac :)

ja siedze z mala w domku pije kawke i jem sniadanko
starsze dzieci w szkole a ja jak malutka usnie ide okna umyc i zrobic porzadekw pokoju corki czego normalnie nie robie ale dzis pojde jej pokazac jak nalezy sprzatac:p

Do góry