hej laseczki
tak dzis zrobilam tescik rano i okazalo ze sa 2 krechy............
ale sie ciesze..........
wielkie gratki !!!! ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej laseczki
ale sie ciesze..........

Mamusia Blaneczki opisala Skegness idealnie
jak juz pisalam ja tu mieszkam wiec az takie wrazenie na mnie nie robi
ale fakt dla dzieci kilkuletnich to jest atrakcji duzo
Witam
Kala A SKAD TY JESTES??
hej laseczki
ale sie ciesze..........
Hej :-)
Pinka-Wielkie gratulacjesuperrr
Do dziewczyn co pisaly o skegness- zwiedzialam juz mnostwo miejscowosci polozonych nad morzem ale najbardziej podoba mi sie skegness poniewaz ma piaszczysta plaze co rzadko spotkane jest w angliijest duzo atrkacji i dla dzieci i dla doroslych jest odkryty basen , sa rozne kawiarenki i puby , a 5mil dalej za skegness sa osrodki caravanowe gdzie mozna wypozyczyc caravan i odpoczac wraz z rodzinka ceny sa naprawde rozne, ale polecam bo bylam tam . w tym miesiacu az 4 razy podrzad kazdy weekend i bylo cudownie ....
Butlins - Book Skegness Holidays
a co do swindon to jak dla mnie straszne miasto...duzo ciemnych i somalijczykow...brudne i pokrecone 8rond na jednymi ciezkie do jazdy rzadnych atrakcji raczej nie ma oprocz fajnego centrum sklepowego
noi duzo gorciezko wjechac na niektore osiedla samochodem
Pozdrowionka
Hej ja dzis z rana wpadam bo potem jade do dentysty ze starszym synkiem.
Na koniec maja zauwazylam ze ma na zabku plame,ale nie bolalo go nic.Poszlam od razu do dentystki, ona mu zrobila a po dwoch tyg zaczal go bolec i za kilka dni napuchlo dziaslo.Tydzien temu poszlam z nim do dentysty znowu i dostal antybiotyk.Bral ten antybiotyk i nic mu nie pomoglo, dalej ma opuchniete.Mam nadzieje ze nie bedzie go bolało.
;-),a z ta wrozka to moze poczekaj,jak urodzisz.ja tez nigdy nie bylam u wrozki,ciagnie mnie,ale zawsze brakuje odwagi,czasami lepiej czegos nie wiedziec,wtedy czlowiek mniej sie stresuje,a co ma byc to i tak bedzie,przed niczym nie uciekniemy.
Tez mi sie tak wydaje, ja tez bym miala problem jakbym miala polecic cos w moim miescie, bo juz czlowiek sie przyzwyczail :-)Mamusia Blaneczki opisala Skegness idealniejak juz pisalam ja tu mieszkam wiec az takie wrazenie na mnie nie robi
ale fakt dla dzieci kilkuletnich to jest atrakcji duzo

Tylko mi na chwile z oka zniknie a caly salon w ziemi i dziecina zadowolona
i jeeszcze do tego palcem macha bo wie ze za chwile bedzie pouczanie