reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam
Pinka Gratulacje wielkie kochana,ciesze sie z Toba:tak:
sama bym juz pewnie byla no ale teraz dzidzia odlozona:tak:
Mamusia Blaneczki co sie nie odzywasz ze jestes w Skegness?
Ewangelia spoko ,zaraz Ci wysle:tak:Mamusia Blaneczki opisala Skegness idealnie:tak:jak juz pisalam ja tu mieszkam wiec az takie wrazenie na mnie nie robi:sorry2:ale fakt dla dzieci kilkuletnich to jest atrakcji duzo
chapel-st-leonards-caravan-hire-3bed

Ingoldmells jest nie daleko ale jest tam park rozrywki no i taki bazar,tanie ubrania i nie tylko:tak:

czesc laseczki
dziekuje za gratulacje;-) moze w tym tygodniu przejde sie do gp zawiadomic ich o ciazy ,a w nastepnym tygodniu razem z kolezanka ide do wrózki ;-)))) on juz raz byla i wszystko co jej powiedziala to sie sprawdzilo,wiec ja tez chce spróbowac

MamusiaBlaneczki- a ty tez sie starasz o bobaska??? jesli tak to przesylam mnóstwo pozytywnych fluidów;-)))

ide sie ubrac i cos zjesc bo strasznie mnie ssie heheh

Pinka wielkie gratulacje!!!

Minisia mieszkam w Rawcliffe, niedaleko Tesco....a Ty?

My tez niedlugo na urlop, ale do Polski, bo rodzinka jeszcze nie widziala mojego dzieciatka, lecimy za 2.5 tygodnia. Juz sie denerwuje lotem z malym, sama lece, M zostaje i zarabia kaske, hehehehe.

Pozdrawiamy Wszystkie Mamy i Dzieciaki!!!

Izka- ja sie nie obrazam bo przeciez nie ma o co masz race bardzo duzo ludzi bierze sobie do serca to co uslysza i ja taka tez jestem z tym ze kobieta sie wydaje bardzo sympatyczna jej cała rodzina wrozy z kart podstawowych nie Tarota bo on uwarza ze tarot jest niebezpieczny a zwykle kart krzywdy nie robia;-)) zobaczymy bo starsznie mnie ciagnie mnie zeby tam isc nie wie dlaczego nigdy ta nie mialam;/

Hej dziewczyny!
Ja dopiero co sie zarejestrowalam.mieszkam w Uk tez.Nie znam do konca zasad tego serwisu.Musze to jeszcze ogarnac.Jakbyscie mi przytoczyly pare najwazniejszych regul bylabym wdzieczna.Ja termina mam tuz,tuz ,na 13 lipca.Do tej pory nie mialam zadnych problemow i mam nadzieje ze tak bedzie dalej.Pozdrawiam serdecznie

Heeej. Dzieki dziewczyny za mile przyjecie i ja rowniez witam wszystkie nowe mamusie:)

Witam
Kala A SKAD TY JESTES??

Jestem z Northampton.

hej laseczki

tak dzis zrobilam tescik rano i okazalo ze sa 2 krechy............

ale sie ciesze..........

Ale super. Moje gratulacje!!!!Spokojnych 9 miesiecy zycze:D

Hej :-)
Pinka-Wielkie gratulacje :-D:-Dsuperrr:-D:-D
Do dziewczyn co pisaly o skegness- zwiedzialam juz mnostwo miejscowosci polozonych nad morzem ale najbardziej podoba mi sie skegness poniewaz ma piaszczysta plaze co rzadko spotkane jest w anglii:baffled: jest duzo atrkacji i dla dzieci i dla doroslych jest odkryty basen , sa rozne kawiarenki i puby , a 5mil dalej za skegness sa osrodki caravanowe gdzie mozna wypozyczyc caravan i odpoczac wraz z rodzinka ceny sa naprawde rozne, ale polecam bo bylam tam . w tym miesiacu az 4 razy podrzad kazdy weekend i bylo cudownie ....
Butlins - Book Skegness Holidays
a co do swindon to jak dla mnie straszne miasto...duzo ciemnych i somalijczykow...brudne i pokrecone 8rond na jednym :szok::-D i ciezkie do jazdy rzadnych atrakcji raczej nie ma oprocz fajnego centrum sklepowego:shocked2::cool2::cool::-D
noi duzo gor :sorry2:ciezko wjechac na niektore osiedla samochodem:blink:

Pozdrowionka

Ooo jak milo. Dzieki za ten opis teraz to na pewno sie tam wybierzemy bo ja za morzem to strasznie tesknie!!!

Hej ja dzis z rana wpadam bo potem jade do dentysty ze starszym synkiem.
Na koniec maja zauwazylam ze ma na zabku plame,ale nie bolalo go nic.Poszlam od razu do dentystki, ona mu zrobila a po dwoch tyg zaczal go bolec i za kilka dni napuchlo dziaslo.Tydzien temu poszlam z nim do dentysty znowu i dostal antybiotyk.Bral ten antybiotyk i nic mu nie pomoglo, dalej ma opuchniete.Mam nadzieje ze nie bedzie go bolało.

Oj biedny! Obyscie szybko mieli spokoj z tym zabkiem.

Pinka jak fajnie zobaczyc nowy suwaczek u ciebie :-)..spokojnych 9 miesiecy :tak:;-),a z ta wrozka to moze poczekaj,jak urodzisz.ja tez nigdy nie bylam u wrozki,ciagnie mnie,ale zawsze brakuje odwagi,czasami lepiej czegos nie wiedziec,wtedy czlowiek mniej sie stresuje,a co ma byc to i tak bedzie,przed niczym nie uciekniemy.:no:
izka powodzenia u dentysty,zeby bylo wszystko o k i juz nie bolalo..pewnie cos zle zrobili..no miejmy nadzieje,ze teraz bedzie dobrze ;-)
madziulek witaj!!!

a my juz mamy wakacje,pogoda super i oby tak dalej.

reklama
Mamusia Blaneczki opisala Skegness idealnie:tak:jak juz pisalam ja tu mieszkam wiec az takie wrazenie na mnie nie robi:sorry2:ale fakt dla dzieci kilkuletnich to jest atrakcji duzo
Tez mi sie tak wydaje, ja tez bym miala problem jakbym miala polecic cos w moim miescie, bo juz czlowiek sie przyzwyczail :-)
A bazarek chetnie odwiedze , uwielbiam takie miejsca :-D

U nas w domu zapanowala moda na przesadzanie mamy kwiatków :szok: Tylko mi na chwile z oka zniknie a caly salon w ziemi i dziecina zadowolona :baffled: i jeeszcze do tego palcem macha bo wie ze za chwile bedzie pouczanie :-D

Do góry