reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Oj tak malo tu zagladam :( ale to dlatego ze mam bratowa i chrzesniaka i ciagle gdzies jezdzimy.
Dzis wstalam z bolem szyi wiec plany nam sie pokrzyzowaly i wlasnie siedze sama a ich z nastka i Moim wygnalam na basen.

Zaczynam pomalu wrzucac bezwladnie rzeczy ktore mam zabrac do PL, bo troszke tego jest no i dobrze byloby nic nie zapomniec bo to w koncu 3 m-ce prawie beda.

Wczoraj bylismy u ksiedza wypisac protokol i bylam zestresowana bo jak sie anczytalam jak to z tymi protokulami jest i jakie wywiady sa przeprowadzane to skora mi cierpla. U nas wypisal dane i zapytal sie z osobna czy sa przeciewskazania do zawarcia malzenstwa i czy dobrowolnie chcemy go zawrzec.... zajelo nam to 10 min :cool2:

Teraz laski wklejam wam kolejne moje wlasnorecznie robione "rzeczy" ktore robilam na nasze wesele....

hejo laski

Madlen- dzieki jeszcze do tego suwaczka sie nie moge przyzwyczaic hahaahh

Gosia- najbardziej mnnie sie pudełko podoba na kartki pewnie prawda??? a koszyk to myslałam ze to do jajek hahha dora jestem co.....wy sami sale stroicie ze tak sie bawisz w te wycinanki?

Minisia- a ty co z tym zołądkiem??? zatrułas sie czyms czy co?

Mala-gorztaka28 - ale masz talent dziewczyno , piekne sa te ozdoby:-) az mi sie zachcialo jeszcze raz slub miec :-D
Izka0401- dzielny chlopak z twojego synka :tak: ja zawsze tez wolalam wyrywac niz jak mi maja wiercic :szok:

witam jestem tu nowa ale mam problem przyjechalam do uk do chlopaka 2 tygodnie temu z 5 miesiacznym d\zieckiem i chce isc do przychodni mala zapisac zeby miala taka opieke jak w polsce czyli szczepienia i wogole kontrole prosze powiedzcie gdzie isc bardzo prosze o pomoc

Witam
Pogoda nas rozpieszcza co:-)
Madziulek witaj:-)
Mamo z Milton musisz wybrac sobie przechodnie i iisc,wziac aplikacje,wypelnic oddac i po kilku dniach przyjdzie ci list kto jest twoim lekarzem:tak:wtedy dzwonisz rano,najlepiej o godz ktorej otwieraja bo ciezko jest sie dodzwonic.tak jest przynaj mniej u mnie.Ja ne raz jak dzwonie to ciagle jest zajete i probuje do skutku:sorry:a twoj chlopak nie ma lekarza?

reklama
Do góry