Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
oleniolek: bedziemy mieszkac na KENie. szukamy jakis fajnych miejsc typu kluby kawiarnie. teraz niestety jest juz za późno na spacerki bo zapowiadają, że bedziemy mieć zimę 1000-lecia. a jak tam dzidzie już znasz płeć?
![]()

ten park przy bażantarni to zupełnie inaczej wygląda niz na tych zdjęciach, to jakaś wizualizacji przed budową chyba, park znajduje jak jedzie sie Ken-em w strone tesco i po lewej mijamy kosciół przy ulicy Przy Bażantarni i kolejna uliczka w lewo to Jeżewskiego i tam za drzewami jest ten park tuż za tym Kościołem bliżej ulicy Ken i Jeżewskiego... jesli chodzi o kawiarnie z placykiem (malutka jest) to znajduje sie w budynku który budowali dlugo ale oddany został jesienią.. tuz przy metrze róg Ken i Belgradzkiej jadąc do cetrum po prawej stronie jest taka duża apteka na samym brzegu samoobsługowa Superfarm chyba i z lewej strony tej apteki w tym samym budynku jest kawiarnia-lodziarnia Kubus czy jakos tak .. nie wiem czy nie namieszałam :-)emiliank@ czy to o apteke 24h chodzi? Bo ja nie zauwazylam zadnej kawiarnii ani "nowego bloku"
a moze to ta z opisu ponizej juz stoi?
Park Przy Bażantarni | Ursynow.org.pl, Ursynów, historia, wydarzenia, encyklopedia, zdjęcia, galeria