reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Jagoda, wysyłałam, ale wyślę jeszcze raz :)
Peperka tak mi się wydaje :)

Dziś byliśmy u pediatry...gardło i oskrzela czyste...ufff....mamy się zgłosić na kontrolę po weekandzie i postępować jak do tej pory.

Przyszła wreszcie moja manduca. Dziś ubiorę w nią męża :)

reklama
Hej przepraszam ze nie bylam na spotkaniu ale dopadlo mnie w czw nad ranem mega-rozwolnienie, do 15 nie zwleklam sie z lozka, wizyta u gina tez przepadla :-(

Dziewczyny a czemu macie takie parcie na spotkania organizowane jakby poza bb? Nie latwiej i przyjemniej we wlasnym gronie ;-):-D????

JAGODA ja mysle, ze taki album to dobry pomysł, ale gdzies na zamknietym watku.. ja nawet na forum otwartym nigdy Leny zdjecia nie wrzuciałam... co innego zamkniety watek..

Ostatnia edycja:
witam wszystkie mamuski. jestem rocznik 87, mam dwojke dzieciaczkow, synek ma prawie 3 latka a córeczka półtora roczku,mieszkamy w Markach koło Warszawy, szukam młodej mamusi ktora ma dziecko lub dzieci w podobnym wieku i mieszka blisko nas i ktora jest chetna na spotkanka w towarzystwie dzieci :)

Peperka no same pisałyście ze tylko 3 dziewczyny z bb były - z - z Wawy i okolic (watek na ktory kazda zwrocila pewnie uwage wyroznial sie jak byk) a jedna spoza

reklama
Do góry