reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

No , na Kabatach to rzeczywiście korki wózkowe się na chodnikach zdarzają ;-)
Ale za to dużo sklepów "dzieciowych" jest. Gorzej z placami zabaw - wszystko lokalne, na pozamykanych osiedlach...

A skąd wraca - że tak ciekawsko się zapytam? i dokąd jedziecie??? przyznaj się a my tu w spokoju sobie będziemy zazdrościć :-)

reklama
dzięki kochane!! Gai się trochę polepszyło, to przymierzyyśmy w końcu chustę, którą wczoraj listonosz przyniósł ;) ale nie jestem zadowolona, spodziewałam się jednak trochę innego kolorku,... się chwalę:

Ale fajna chuścinkowa Gaja :-)
Dobrze że jej lepiej :tak:

A telefon mam taki sam ;-)

My juz pospacerkowo. Młoda dosypia, mąż szaleje w kuchni, chłopcy oglądają zakupione gazetki, na mnie czeka prasowanie, więc oczywiście robię dużo innych rzeczy :-p

Ja sie zegnam, bo okazalo sie,ze juz jutro jedziemy. Myslam,ze jedziemy w poniedzialek, cos mi sie pomieszalo :-)

IZA eee tam... kolor chusty nieistotny!! Pannice masz przecudna!!!!!!!!!!!!!! To istotne!!!!!! :-)

ASIA Losiek wrocil z USA , a jedziemy znow do Niemiec i na Majorke. My tak cala zime krazylismy , taka praca loska

Pozdrawiam wszystkie przyszłe i już doświadczone mamy :) ze Śródmieścia i okolic :)

witaj!!! Pozdrawiam :-)

stopi - to Ty musisz być mistrzynią pakowania!! jakby mi ktoś nagle powiedział, że jednak wyjeżdżam nie za 2 dni, tylko za 1, to marne szzanse na sen bym miała ;) spakowac to całę towarzystwo to nie lada sztuka ;)

uwielbiam, jak okna mogą być non stop otwarte :) wiosna pachnie!!

reklama
Do góry