Basienkaaa
Fanka BB :)
fajne ma kolorki ten Twoj wozeczek. No ja tez wolę fotelik maxi cosi, na ebayu juz za 50 funi mozna nowy kupic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Fakt, że już byłam skłonna dać jej smoczka, ale pobujałyśmy się na fotelu i jakoś przeszło. Poranna drzemka super- zasnęła od razu, popołudnie gorzej, ale też dała radę. Teraz śpi
. Ale cały dzień marudna była okropnie, chyba za dużo krzywdy na raz- mama zabrała smoczek, a przy okazji w końcu idzie druga jedynka u góry 
Szkoda, że mnie nigdy nie było stać na taki porządny i nowy, ale na swój też nie mogę narzekać- tylko tyle, że menda się nie składa i trochę waży
. Powodzenia wam życzę przy wybieraniu ;-)
anitha to masz stresowke z ta kasa oby oddali ale pewnie oddadza skoro dziewczyn ci tak pisaly to pewnie wiedza. chrzest -jakos nie wyobrazam sobie zeby dziecka nie ochrzcic ale to kazdego indywidualana sprawa oczywiscie :-)
doczytalam ksiazke do konca wreszcie w ciszy i spokoju:-)
zawsze moze zainteresowac sie buddyzmem czy inna religia ja przeszkod nie widze a na teraz ma poniekad narzucone z gory..jakas takas za majutka na takie decyzje sie wydaje;-)