Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zQo nie wyvralam sie, za pozno wstalam i nie zdazylam.
Mikusia do Airdrie masz niedaleko wiec zawsze mozesz wpasc. Powiem Ci ze podobno wkolo mnie mieszka mnostwo Polakow, niektorych spotykam ale jakos tak sztucznie jest a wiekszosci nigdy nie widuje
bo popoludniu jakies party są..
A no własnie-dzien kobiet! Zatem wszystkiego najlepszego dla Was :-) I tych małych kobietek również.
Ja dziś z szaleństw w kuchni to sernik będę robić![]()

Dletego korzystam póki bezkarnie mogę i sobie nie żałuje ;-)Joasia mniam ja sernik to tylko od wielkiego swieta bo zaraz w boczki idzie a ciagle staram sie schudnąc no ale Ty teraz nie musisz dbac o figure![]()
W sumie to 4 kg :-) ale ciąże zaczynałam z nadwagą, w pierwszych tygodniach schudłam nieco,potem wróciłam do wagi z dnia testu ciążowego i teraz jestem 4 na plusie i nie wiem jakim cudem tylko tyle bo ja nie jem ostanio-ja wpier***am ;-)(przepraszam ale inaczej tego nie można zazwać) i to nie za dwóch a za czterecheee nie widac ze tak korzystaszile przytylas w ciazy?
wsumie bylo ich jakies 26 (w ostatnich 3 tyg balam sie juz wazyc
) a z patrykiem tylko 9.5 :-)