Hejka

Izka no fakt ze tutaj lepiej,bo zawsze na biznes kase od panstwa dostaniesz...w pl.jest trudniej

A co cie ostatnio tak ten twoj wnerwia?On tez jest z toba w pl.czy tutaj?
Bzyczek a ty masz blizniakow i co nie chcesz wiecej dzieci?
Przerazona,ja tez mialam jakas depresje jak mialam 1sze dziecko,myslalam sobie ze jak bede miala drugie to chyba zwariuje,ale jakos daje rade,bo trzeba...i chyba teraz majac dwojke mam wiecej sily i chce pokazac (sobie)ze potrafie,ze tak szybko sie nie zlamie.Oczywiscie sa dni co mam jakis dolek,burdel na kolkach w domu, ale na drugi dzien ogarniam wszystko...A jesli chodzi o prace,to nie wyobrazam sobie zostawic dzieci komus i isc na opiekunke zarabiac...nie chce aby dzieciaki nie mialy mamy przy sobie,bo przeciez juz tatus pracuje czasami po 10h i go czasami widza tylko na godz.i ida spac.
Karola ja tez czesto plakalam z drugim dzieckiem...urodzila sie dziewczynka i teraz ona b.malo placze,bo mamusia wyplakala morze lez

Musisz teraz wyposrodkowac ten termin bo mi tez podali ze 6-go urodze,a inna ze 18-go a mala urodzila sie posrodku

Witam nowa mamusie...Agadka gdzie to w ogole jest???;-)Ile masz dzieci i w jakim wieku?