emito najwyrazniej skasowalo ogloszenie bo jeszcze wczoraj bylo,dzisiaj juz nie ma. drugi link dziala, jest ogloszenie dziewczyny, 26lat z dwojka dzieci...na emito bylo ogloszenie tej samej dziewczyny ktora blagala o pomoc, ma dwojke dzieci, nie ma pieniedzy,ciuchow,zabawek, nic...na skraju wytrzymalosci, strasznie blagala o pomoc. pisala,ze nie prosi o pieniadze, nie prosi o nowe ciuchy tylko o cokolwiek w postaci wlasnie ciuszkow dla dzieci (bo z tego co nam pisala najbardziej one sa jej potrzebne),pisala tez o pampersach,jedzeniu dla dzieci, malych zabawkach...no doslownie co sie da poza pieniedzmi. na tej drugiej stronie juz calkowita desperacja bo oglasza sie, ze urodzi dziecko w zamian za pomoc.tresc tego ogloszenia:
" [h=3]
za pomoc finansową urodzę dzidziusia szczecin[/h]

autor:
marta mama » 23 sie 2012, 14:09
Witam mam 26lat jestem ze Szczecina,ciemna blondynka,26lat,bez nałogów,grupaARH plus ,dwoje ślicznych dzieci,mianowicie 5lat a drugie 4miesiące,jestem w ciezkiej sytuacji finansowej.Urodze parze dziecko,oczywiście dzieciątko musi trafić do kochającej się rodziny,przeciętnej,która zapewni miuto na co zasługuje.więcej na meila mmalpa.autograf.pl Propozycje proszę kierować na meila"