reklama

Mamy ze Szkocji

spoko gasiorek przecie wiem ze dzidza wazniejsza i ze idzie spac.

Ale jestem wk*****a :angry::angry::angry::angry: czlowiek jest dobry tzn stara sie a tu kurcze zawsze jakis noz w plecy.!!!!!!!:wściekła/y:
Kolezanka wrocila do pl odbieram jej poczte jestem jej tylko adresem korespondencyjnym a tu council tax stwierdzil ze ona ze mna mieszka. Odkrecamy to i ona dzwonila i powinno byc spoko. Dzis przychodzi do mnie list o zaplacie:szok:. No i list o tym ze mam im napisac jej nowy adres wtedy! ale ja nie znam.. Wiec dzwonie do nich... i sie pytam o co chodzi i najpierw facet powiedzial ze nie zaplacilam za jeden miesiac i dlatego mam do doplaty a ja mowie ze nie mam wszystkie rachunki, to on jeszcze raz sprwadza a mnie cisnienie chyba doszlo do 200:no: i czekam na to on a dlatego ze ktos sie wprowadzil,, na to ja znowu tlumacze.
Powiedzial mi ze mam nadal placic to swoje i nie patrzec na to ale mam jak najszybciej dostarczyc im jej adres bo nie bede miala single discount .A i kolezanka wogole nie chciala podawac tego ze jest w pl tylko ze wyjechala wiec nawet nie wiem czy mi poda adres.
Normalnie nadal mi tak adrenalina pulsuje w krwi ze czuje jak mi serce wali!

Ostatnia edycja:
reklama
No to lipa!!!Moze jak ci nie poda adresu to poprostu zmysl jakis???Sluze pomoca:)
A my dzis wrocilismy z Councilu zadowoleni.Przyslali nam list na poprzednie mieszkanki ze zalegamy z taxem, a my juz w tym czasie mieszkalismy i placilismy tu, wiec poszlismy to wyjasnic.Okazalo sie ze tam sobie nie zaznaczyli ze sie wyprowadzilismy wiec spoko-zalatwione.
Najlepsze ze pan nam powiedzial ze mamy zwrot nadplaty z mieszkania sprzed 2 lat, ok 150 funtow dla nas dwoje:):)Szkoda tylko ze nas wczesniej nie powiadomili i ze sie tak przez przypadek dowiedzielismy!!!
Ewa bede sie rozgladac:)

Hmmm wigilija:) beda pierogi z kapusta,sledz w smietanie (moj ulubiony i do tego ziemniaczki, taka zupa), salatka sledziowa i warzywna,sos grzybowy no i barszczyk.Zwylke mamy tez rybe po grecku, ale to zalezy czy bedziemy jeszcze do kogos szli(bo sami nie damy rady tego wszystkiego zjesc:)
Bardzo chcialabym sprobowac kutii/ kutie.

Cześć dziewczyny. Ja mam za sobą ciężką noc, Maja budziła się z 5 razy na jedzenie i w ciągu dnia to samo, jedzenie co 1,5godz, normalnie szok. Dopiero przed chwilą zasneła i mam nadzieję że trochę pośpi.
Kravat oby córcia szybko wyzdrowiała
Almani wszytskiego naj dla córeczki
Co do wigili to ja w tym roku zdaję się na mamę i babcię a sama robię tylko rybę po grecku.

Hmmm wigilija:) beda pierogi z kapusta,sledz w smietanie (moj ulubiony i do tego ziemniaczki, taka zupa), salatka sledziowa i warzywna,sos grzybowy no i barszczyk.Zwylke mamy tez rybe po grecku, ale to zalezy czy bedziemy jeszcze do kogos szli(bo sami nie damy rady tego wszystkiego zjesc:)
Bardzo chcialabym sprobowac kutii/ kutie.
kochana specjalnie dla Ciebie: Kutia :: Palce Lizać! - same sprawdzone przepisy - kuchnia polska

doveinred nie martw sie tylko zglos od razu ze to skam ze taka a taka osoba zamieszkuje pod Twoim adresem.jeskli taka zniej kolezanka ze nowego nie ooda to olej to!!:wściekła/y:
mala ma rozwolnionko-4 kupki dzisiaj a normalnie 1 dziennie:szok:nawet marchewka nie pomogla-:wściekła/y::wściekła/y:zabki:wściekła/y::wściekła/y:a rzadkie jak by wode z dodarkami wlal w pieluche:no:
my dzisiaj pospacerkowalysmy troche a ze moda przysnela to przedluzylam spacer o 30 min i ryk ze glodna:zawstydzona/y:ehhh ale w domku spokojna ze szok:-)laski a robimy cos na andrzejki??????:-pmoze sobie polejemy wosk????te co do pracy nie musza oczywiscie:tak:a reszte nadrobimy na mikolajki:tak::-):-):-)dajcie znac jak co to u mnie wolne jak zwykle:-D

aaaa dostalam dziesiaj list z revenue ze przyznali mi child benefit i dzownie pytam kiedy mozna sie kasy spodziewac a babka mowi ze w poniedzialek:szok::szok::szok:myslalam ze w ich tempie to do marca sie zejdzie;-):-D:-D:-D:-D milej nocki kochanbe papapapatki

witam sie z rana.Amelka jeszcze spi maz tez:-D:-Dspiochy dwa hihihihi mam nadzieje ze dzisiaj sie rozpogodzi i bedziemy mogli sobie na spacerek smignac rodzinnie:tak::-)
milego weekendu zycze papapa

Rowniez witam sie z rana.
Koncert udany choc sie troche przrciagnal do 22:00 wiec zanim dotarlam do domku, zjadlam to juz byla 23 i oczy mi sie same zamykaly.
Dzis ide do kina a G zostaje z malym, zbytnio nie lubie sama chodzic ale coz trzeba pogodzic to z wychowywaniem malenstwa.

azorek-moze juz niedlugo i beda zabki?
minisia- a taki tam koncert z choru do ktorego naleze nic ciekawego;-).

Zycze milego i udanego weekendu wam wszystkim drogie forumowiczki, moze uda mi sie jeszcze odezwac.:-)
Niech nasze weekendowe haslo brzmi: nie straszna mi pogoda! ale by dopisala:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Czesc dziewczynki , ale macie energii dzis, zazdroszcze Wam. Mnie cos bierze, chyba grypsko, cala taka polamana jestem i goraczka rosnie, dzieci daja mi w kosc, a pies szczeka jak pomylony. Chcialam isc do fryzjera i moze na solarium, bo strasznie blada jestem, a tu samopoczucie do... chyba mam jakas handre :(

Ja chce do cieplych krajow :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry