Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
każda z nas ma chwile załamania. ja tez ostatnio czuje się gruba i brzydka:-( a jeszcze Jarek mnie ciągle namawia na buty na obcasie , i pyta czemu nie chce w nich chodzić i w ogóle zachowuje się jakbym mu na złość nie chciała w nich chodzić....a ja mam jedną stopę dość krótszą od drugiej i tak trudno mi znaleźć buty,w których mogłabym chodzić. Najlepiej by mi było jakbym jeden kupowała na rozmiar 40, a drugi na 39...
zrobilam wieeeelkie oczy jak zobaczylam stan konta.ile normalnie miesiecznie wyplacaja??nam maja liczyc od 15 lipca wiec z naszych obliczen wyszlo ok 400Ł a na koncie mam duuuuuzo wiecej

i martwie sie za jak im sie cos pomylilo to zaraz beda odbierac kase..
Azorek normlanie wypłacają 3 miesiące wstecz od złożenia aplikacji plus wszystko to co nalezalo sie od momentu zlozenia do daty kiedy wplacili, teraz chyba jest 20f tyg.

:-

Połowy prezentów oczywiście nie mamy
ok 2 mceazorek a ile czekalas na pieniadze od momentu wyslania aplikacji?
a oni mi wyslali za caly rok chyba
ja dla pewnosci zadzwonie do nich w poniedzialek
okazalo sie ze jesen to child benefit(i kwota sie zgadza) a drugi to wyplata9powinna byc w poniedzialek) i orabali mnie na ponad 100Ł

ale bedzie znowu jazda wrrrrrrrr

juz mi taki numer odwineli.mialam dostac macierzynski-pierwszy miesiac a dostalam 0.00

babka w headoffice powiedziala ze odgornie ktos zablokowal

pytam kto i do kogo mam dzwonic na skarge a o na na to ze nie wie....
jak mozna noe znac nr tel do swojego przelozonego???

chyba wreszcie pojde do swoich zwiazkow zawodowych bo wsciec sie idzie z debilami
(sorry za slownictwo ale szlag mnie trafia)