reklama

Mamy ze Szkocji

hej dziewczyny mam chwilke:-)
Kravat zycze szybkiego powrotu do zdrowia:-)
Isabell ta pierwsza jest super choc wczesniej zastanawialam sie nad tym misiam bo to tez super sprawa ale w koncu kupilismy pozytywke,ze mna to tak zawsze jest nigdy sie nie moge zdecydowac takie to wszystko ladne :-D
Wiadomo jak to jest z rodzicami,nadchodzi moment ze trzeba sie rozstac bo pozniej to same klotnie wiem jak u mnie bylo mama i tak dlugo byla bo 4 miesiace:-)ale najwazniejsze ze mamy pomoc i jest na kogo liczyc
Almani super sukienusia:-)
My dzisiaj bylismy w ikei,kupilam takie fajne narzuty na sofe bo juz taka obdrapana jest:-D
Piotrek tez robi 3 razy dziennie kupke i to taka wodnista mam nadzieje ze juz niedlugo kolejne zabki wyjda
Wczoraj bylam tez u fryzjera i od razu lepiej sie czuje bo moje odrosty to masakra:-D
Deveinred super ze koncert sie udal nie moglo byc inaczej,a szkoda ze nie moglam tam byc:-(

reklama
Witam, dość długo mnie nie było, tak jakoś się złożyło.

Wczoraj byłam na zamku z koleżanką, a dziś z mężem. Jak za darmo to dlaczego nie wykorzystać okazji! :-):-)

A jutro skoczymy na zamek królowej! Też pierwszy raz! :-):-)

A z benefitami to też tak słyszałam, jak dadzą za dużo to zabiorą!

Podsłuchałam rozmowę na zamku podczas zwiedzania. tak na 97%, głowy obciąć sobie nie dam! Jak wiesz daleko nie mamy, wolne oboje mamy, więc podejdziemy się upewnić;-)!

Dzien doboerek z ranka :)
Nie jestem pewna, ale w tamtym roku zoo w Edim bylo za darmo, moze w tym roku tez, albo inne miejsca...

Ja nadal leze rozlozona i popijam herbatke z miodkiem, oj dawno mnie tak nie rozlozylo :-( ale chyba juz apogeum przeszlo, takze blizej konca mysle :sorry:

Co do atrakcji, to kupujemy dzisiaj bilety na musical Pinocchio u nas perthowskim teatrze, pierwszy raz zabieram dzieci do teatru i mam straszna treme :eek: no bo co jak Rozalka bedzie chciala ukochac aktora w czasie wystepu?? Albo pozyczyc maske?? Ona jest tak spontaniczna, ze az czasem mnie przeraza...

Jak kobietki, lejemy dzisiaj wosk? ;-):-D

Witam z rana. Widze ze Kravat mnie wyprzedzila:laugh2: z pisaniem.
No trzeba bedzi lac wosk tradycja:tak:, i nie zapomniec zadzwonic do Andrzejow z zyczeniami.
A u nas Barnim 4 dni temu powiedzial tata i 3 dni temu powiedzial mama i teraz juz czesto mowi mama jak lezy w lozeczku i sie obudzi:-D:-D:-D:-D

almani- ubranko super i pozytywka tez.
isabelll- oba prezenty sa super.

Ja zlozylam o child benefit z 6 mies temu i jeszcze nic nie otrzymalam. Musze tam zadzwonic

reklama
Dzień dobry wszystkim:tak: Wybrałabym się do zoo z Ala... hm...chyba na pierwsze urodzinki zrobimy sobie wyprawę do Edynburga:tak:
Co do benefitów to ja papiery złożyłam jakiś tydzień temu więc nie wiem co i jak. Ale moi znajomi czekali pół roku, a inni tylko miesiąc....nie mam pojęcia od czego to zależy:eek:
Dzień zaczął się u mnie ładnie choć mrożnie. Może po 11 pójdziemy na spacerek:tak:
A tak po za tym to Alunia wyrosłą z fotelika i teraz będziemy kupowac taki 9-36 kilo....uf...jak zwykle nie wiem jaki wybrać:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry