Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. W każdym bądź razzie weekend był cudowny i zleciał zdecydowanie za szybko. Następny weekend ze szwagrem przyjeżdża w czwartek więc pewnie też aktywnie :-)Doveinred jestem już ubrana:-)

Co do benefitów to fakt jak dadzá za duo to i tak potem odbiorą więc azorek lepiej tam zadzwon i wyjasnij sprawe.
Pogoda paskudna, a ja mam kolejna ciezka noc za sobia, moje dziecko co godz sie budzi na jedzenie ale zje tylko troche i spi przy cycu, mam nadzieje ze to chwilowe.
Ja chetnie bym sie wybrala na spotkanie ale dla mnie to jeszcze za wczesnie.
Zastanawiam sie nad czyms takim dla mojego malenstwa pod choinke. Co o tym myslicie?
Buy Fisher-Price Soothe 'n' Glow Seahorse - Pink. at Argos.co.uk
lub
Buy Fisher-Price Winnie the Pooh Lullaby Soother. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

my zlozylismy w czerwcu i tydzien temu dostalismy ale czekam jeszcze na HB, ChTC,WTCWitam z rana. Widze ze Kravat mnie wyprzedzilaz pisaniem.
No trzeba bedzi lac wosk tradycja, i nie zapomniec zadzwonic do Andrzejow z zyczeniami.
A u nas Barnim 4 dni temu powiedzial tata i 3 dni temu powiedzial mama i teraz juz czesto mowi mama jak lezy w lozeczku i sie obudzi
almani- ubranko super i pozytywka tez.
isabelll- oba prezenty sa super.
Ja zlozylam o child benefit z 6 mies temu i jeszcze nic nie otrzymalam. Musze tam zadzwonic

a moze to Chtc bo tegozawsze jest duzo ???
czekam na payslip i dzwonie do headoffice.oni maja u mnie w pracy taki dziwny system ze raz placa za 4 tyg a raz za 5 tyg no i teraz wypada te 5 tyg a kaski przyslali za malo

bez payslipa niewiele zalatwie wiec czekam do srody wrrrrrrr....ehh to zawsze cos no !ehhh z kaska sie wyjasnilo.child benefit sie zgadza.a druga kaska to z pracy ale oszukali mnie o 100Łczekam na payslip i dzwonie do headoffice.oni maja u mnie w pracy taki dziwny system ze raz placa za 4 tyg a raz za 5 tyg no i teraz wypada te 5 tyg a kaski przyslali za malo
bez payslipa niewiele zalatwie wiec czekam do srody wrrrrrrr....