• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy ze Szkocji

I ja sie witam:-)
My juz po spacerku,u nas tez ladna pogoda ale troszke zimno:-)
Deveinred my tez mamy na 5 do gp:-)
A Piotrek cos nie spokojnie spi w nocy,nie wiem czy to juz zeby czy cos innego,moze brzuszek:-(
Wlasnie zjadlam sniadanko i tez czas na kawke
Deveinerd moze nastepna bedzie juz dziewczynka:tak: ja to tak sobie mysle ze mi to obojetne,moze byc drugi taki Piotrus:-D

reklama
No cześć kochane ja wstałam dzisiaj dopiero o 11 :szok: teraz zjadłam śniadanko musze iść na poczte wysłać papiery pochuchać na szczęście i może się uda mam nadzieje.
Później muszę zrobić obiadek i pewnie już mąż wróci jak wstaje tak późno to cały dzień mi ucieka

doveinred to ja przeciwnie, niecierpię chomikowania i jak mi coś niepotrzebne to się pozbywam tak jak np teraz z wielu ciuszków Maja mi już powyrastała więc będę to sprzedawać.
My po spacerku, głodna jestem jak wilki a niestety obiad dopiero nastawiłam więc jeszcze trochę sobie poczekam. Dzisiaj miałam fajną niespodziankę bo zmieściłam się w spodnie w które 3 tyg temu się nie mieściłam, czyli powoli gubię moje dodatkowe kilogramy:-)

My dzis bylismy na spacerku i bawilismy sie przed domem przez cale rano. Kubie tak sie dzien spodobal ze jak zrobil sobie poranna drzemke to pozniej za nic nie chcial sie przespac i padl o 18.00. Zasnal juz jak mu bajke czytalam.... :-)

doveinred - ja tak jak ty uwielbiam chomikowac. Wystawiam na strych wszystkie za male ubranka Kuby i wszystko co mysle ze sie przyda. Nigdy na strychu nie bylam, bo to zadanie dla mojego K, ale chyba jeszcze troche miejsca mamy :-D:-D:-D

Hejka Kochaniutke.
Ja tez witam z kawusia , mowiac szczeze jestem juz po 2-giej...
Wczoraj bylismy u gp i wlasciwie nic nie wiem , wiem tylko to zeby monitorowac wage malego jeszcze przez kilka tyg i dopiero wtedy wysla go do pediarty.... no zobaczymy co z tego wyniknie bo ostatnio schudl ponizej 7 kg....ah ah ah co za urwis.

Dni mi ostatnio szybko mijaja, praca dom praca i tak jakos nie mam czasu na nic konkretnego.

Magda- no ja poprostu kocham chomikowac, mam poprostu wszystko bo zawsze mi jast zal wyzucic bo - a moze sie kiedys przyda i niestety zawsze sterty roznych pierdulek zostaja i sie nawarstwiaja.

witam i melduje sie ze jeszcze jakos daje rade ;) troche przeszlo ale latwo nie jest... no ale najwazniejsze to kulac sie do przodu ;)

co do chomikowania to ja to sie ciesze ze tak zachomikowalam wszytsko po Kapim bo teraz bedzie jak znalazl... mi tez ciezko sie pozbywac pewnych rzeczy i przyznaje sie bez bicia jestem malym chomikiem ;)

u nas dzis piekna pogoda ale narazie nie moge sie nigdzie ruszyc bo czekam na przesylki z avonu mam nadzieje ze sie szybko uwina i jeszcze wyjdziemy na sloneczko ;)

Ja również się witam.
Kurcze coś chyba ze mną jest nie tak, wszystkie lubicie chomikować a ja nie. Ja za to uwielbiam robić porządki i wyrzucać niepotrzebne rzeczy. Mój teściu zawsze mnie bierze do porządkowania jego rzeczy bo w szybkim tempie pozbywa się wszystkiego co niepotrzebne.
Ja już po kawce i śniadanku, teraz będzie herbatka. Moja Maja przez ostatnie 3 dni odrzucała butle i tylko cycek a wczoraj już jej chyba tego brakowało bo wypiła 120:szok::szok::szok: a zazwyczaj ledwo 60 schodziło.
Dostałam dzisiaj decyzję z houcing benefit i councial tax benefit no i nam przyznali:-). Przynajmniej jakaś ulga finansowa, zwłaszcza teraz jak już w tym miesiącu dostanę tylko połowę mojej wypłaty. Co prawda w sumie to nie dużo ale zawsze coś.
Rudzia trzymaj się, dobrze że nie jest gorzej. Oj ja już zapomniałam o avon, chyba znowu muszę tam wrócić bo dobre kosmetyki mają a tak ciągle jak idę do sklepu to nie wiem co wybrać

Ja również się witam.
Kurcze coś chyba ze mną jest nie tak, wszystkie lubicie chomikować a ja nie. Ja za to uwielbiam robić porządki i wyrzucać niepotrzebne rzeczy. Mój teściu zawsze mnie bierze do porządkowania jego rzeczy bo w szybkim tempie pozbywa się wszystkiego co niepotrzebne.
Ja już po kawce i śniadanku, teraz będzie herbatka. Moja Maja przez ostatnie 3 dni odrzucała butle i tylko cycek a wczoraj już jej chyba tego brakowało bo wypiła 120:szok::szok::szok: a zazwyczaj ledwo 60 schodziło.
Dostałam dzisiaj decyzję z houcing benefit i councial tax benefit no i nam przyznali:-). Przynajmniej jakaś ulga finansowa, zwłaszcza teraz jak już w tym miesiącu dostanę tylko połowę mojej wypłaty. Co prawda w sumie to nie dużo ale zawsze coś.
Rudzia trzymaj się, dobrze że nie jest gorzej. Oj ja już zapomniałam o avon, chyba znowu muszę tam wrócić bo dobre kosmetyki mają a tak ciągle jak idę do sklepu to nie wiem co wybrać

hihi to masz tak jak moj tom im mniej tym lepiej :) on najlepiej to by sie pozbyl polowy stafu z chaty :)

no i dobrze troche odsapniecie najwazniejsze ze przyznali i ja sie chyba o to zaczne starac jak sie pojawi Franio moze tez sie zalpiemy...

no na szczescie gorzej nie jest ale i nie lepiej ale co tam jeszcze troche i bedzie po wsyztskim :) utro mam wizyte u poloznej zobaczymy co mi powie a 5 mam 3 USG i wizyte w szpitalu co by sprawdzic jak jest maly ulozony troche sie stresuje bo bardzo bym chciala zeby tym razem mi sie udalo naturalnie urodzic ;(

Witam i ja !!! IsabellL ja wczoraj wysłałam i też mam nadzieję że mi przyznają i widze że się uwinęli z tym bardzo bardzo szybko miejmy nadziej że mi tez szybciutko dadzą znać. Super że Ci przyznali.
Ja dzisiaj do pracy się wybieram od 5 do zamknięcia nie chce mi się, ale wiem że już tylko 2 miesiące i będę miała dużo wolnego:-)

reklama
Hej dziewczynki,ja wlasnie jesm sniadanie ale juz po spacerze mieszkanie posprzatane:-)
Ja dalej mam podawac malemu jeszcze przez tydzien krople do oczu i wtedy zobaczymy,masakra jak ja tego nie lubie maly krzyczy i sie wyrywa:-(
Co do chomikowania to zawsze mame ganialam bo straszny z niej chomik a teraz musze przyznac ze czasami i ja nim jestem ale tylko czasami:-D:-D:-D
Rudzia ciesze sie ze juz lepiej i zycze ci aby udalo ci sie urodzic naturalnie:-)
Isabell to super ze wam przyznali zawsze to jakas pomoc:-)
Deveinred moze po malu Barnimek sam przybierze moze taki jego urok,a wszystko je?
Ostatnio chcialam cos zamowic z Avon ale sama nie wiem chyba czego potrzebuje:-D
A gdzie Emila??? nic sie nie odzywa a to nie podobne do niej:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry