reklama

Mamy ze Szkocji

WITAM KOCHANE. I'M BACK!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D siemanko.ale sie stesknilam hehehehe ale juz w domciu jestem Amelka rosnie i zdrowo sie chowa:-Ddaje znac ze jestem i znikam na spacerek zanim znowu sie rozpada:-)pozdrowki kochane odezwe sie pozniej:-):-):-)papapapaptki

reklama
Azorek witam spowrotem:-)
Co do wozka to ja choruje na cosatto i niedlugo go kupuje ale znalazlam tylko na ebay ten co chcialam:-)
Ja owoce dalam malemu jak mial ok 5 miesiecy ale u mnie to byl blad bo nie chcial jesc warzyw a i tak na prawde to zaczal jesc jak mial juz 7 miesiecy.
ja wzielam sie za czytanie Kodu Leonarda Da Vinci ale pewnie troche to potrwa bo nie zawsze mam czas,jezeli Emila bedzie ci potrzebna wczesniej to daj znac ok.
Rudzia to nie wesolo ale dobrze ze czujesz sie juz lepiej a i mam nadzieje ze Kacperek poczuje sie lepiej:-)
Isabell fajna ta zabawka:-)
Polozylam malego do lozeczka ale chyba nie ma zamaru spac od rana spal moze 10 min:no:
Wczoraj padl zmeczony,pojechalismy na wycieczke wiec zaczerpnal swiezego powietrza potem kapiel i padl spac:-D
Deveinred fajnie ze poszlas ze mna a Barnim to jest po prostu slodki:-)

dziewczyny to ja myślałam że przesadziłam z tymi wszystkimi ubrankami bo mam 9 par bawełnianych śpioszków plus dwie pary na szeleczkach plus 6 par śpioszków takich z takiego miłego materiału 3 pary z polaru i kilka spodenek z body no i dość dużo body mam nadzieje że to wystarczy IsabellL a może czegoś mam za mało??:confused: no i mam 10 par skarpeteczek mam takie trzy pary śpiochów bez stópek takie jakby piżamki no i sweterki 3 i kurteczkę
No i mały znowu ma czkawkę on to biedny cierpi prawie codziennie czkawka

No maly mi sie obudzil i czuje sie juz lepiej temperatura spadla ale nadal rozgrzany i opuchniety... ale dumna jestem z niego bo mimo to nie marudzi siedzi sobie i oglada bajeczki...

a teraz pora na obiadek :):):)

Ewa ja jak bylam z Kacprem w cizy to maly praktycznie od 6 miesiaca mial codzinnie czkawki on tak potrafil bez przerwy z czego potem mnie sie to udzielalo :):):) Franio tez ma ale zadko :)
co do ciuszkow to powiem Wam ze ja nie pamietam jak to bylo z Kacprem ale weim ze zaopatrzylam sie w mozliwie jak najwiecej ciuszkow... wiadomo tym bardziej na poczatku nie zawsze jest czas zeby codziennie robic pranko a wbrew pozora ze to takie malenstwo idzie troche tych ciuszkow tym bardziej w naszym wypadku kiedy to maly od samego poczatku mial klopoty z ulewaniem....
teraz juz sie tak nie stresuje bo wszytsko zostawilam sobie po kacprze wiec czeka mnie jedyniw wielka przepierka tego wszytskiego :)

Ja mialam tez sporo ciuszkow bo duzo doztalam od bratowej ale body i spichy to ok 10 czekalam az maly sie urodzi zawsze mozna dokupic duzo rzeczy maly nie zdazyl nawet zalozyc
Ewa moj maly jak bylam w ciazy tez prawie codziennie mial czkawke i tak do ok 6 miesiaca chyba mial czkawke przewanie po jedzeniu,teraz juz rzadko.
Rudzia ciesze sie ze synek czuje sie lepiej:-)
Piotrek w koncu zasnal,a wczoraj przy tym wozeczku zobila pare kroczkow nawet sam:tak:

witam sie z rana :)

goraczka wczoraj zostala opanowana dzis juz jest wszytsko wporzadku ale nowych zabkow jeszcze nie widac ;)
u nas narazie pogoda marna ale mam nadzieje ze pozniej sie troszke wypogodzi bo trzeba sie wybrac po torcik dla mojego ukochanego DWULATKA :)

a Franio byl dzis w nocy dobry dla mamusi i pozwolil mi spac spokojnie wkoncu troche odpoczelam ;)

reklama
Naj naj naj

Załączniki

• 948521dz52i3dqyw.gif
    948521dz52i3dqyw.gif
    12,9 KB · Wyświetleń: 72

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry