reklama

Mamy ze Szkocji

isabellL ja jak zadzwonilam do szpitala kiedy mi wody odeszly to mi pami powiedziala ze spokojnie nic sie nie dzieje nich pani sie powoli spakuje zje sobie sniadanko i tak na 10 mozemy sie umowic ze przyjade przygotuja mi lozko itd... a dzwonilam po 5 rano... wkurzylam sie ciepnelam sluchawka i pojechalismy.... no i na cale szczescie bo jak sie potem okazalo maly mial pupe na dole i jego cisnienei zaczelo juz spadac... gdybym zostala w domu mogloby byc nieciekawie.... a moja znajoma kilka razy wysylali do domu bo nie miala rozwarcia wiec stwierdzili ze co bedzie lerzec w szpitalu jak moze sobie polezec w domu... smiech na sali - ja jak cos takiego uslysze to NIGDZIE sie nie rusze niech mnie wsadza na korytarz ale ja do domu nie pojade ;):):)

a ja wymikam ;( kolejna noc nie przespana maly tak szaleje ze ja juz nie wiem jak mam lezec ;( malo tego dzis od 4 malam randke z kibelkiem ;( nadrabiam zaleglosci z poczatka ciazy chyba bo tak jak nie wymiotowalam wtedy tak teraz uuuuuuu ..... padam na paszcze ;(

reklama
Rudzia no niezłe jaja ale kochana jak ty masz już skurcze a teraz zaliczasz kibelek to pomału się szykuj
Ja wczoraj zapeszyłam że dzieciaczki mam zdrowe i Maja przez całą noc miała zatkany nosek, nawet jeść nie chciała za to rano była tak głodna że jak ją wziełam na ręcę to mi malinkę na ramieniu zrobiła, było jej wszystko jedno co ssie.
Dziewczynki pomóżcie, co kupić na roczek, mój chrześniak ma w przyszłym miesiącu a mi brak pomysłów

Hejka
Masz racje Rudzia.Trzeba ich pilnowac.Mi GP tez powiedziala, ze spokojnie jutro prosze isc do poloznych i zbadac cisnienie.A jak zapytalam czy ma, jechach do szpitala na kontrol to powiedziala ze nie trzeba.Tyle, ze jutro to juz spanikowalam i bylam w szpitalu.I dobrze bo zbadali wszystko i nastepnego ranka juz z torba bylam w szpitalu.
Ale w szpitalu mielismy opieke super!!Naprawde nie moge narzekac.Od porodowki do poporodowego naprawde super.Lekarz z kleszczami byl troche brutalny wiec darlam sie na niego podczas porodu:)tyle moje:)
A odchodzac od tematu-Dziewczynki zapraszam na kawke:)Romek dostal 2 tyg dodatkowego(bezplatnego) urlopu wiec zajmie sie Joasia a my mozemy pokawkowac i nadrobic zaleglosci.Termin wybieracie wy:)
Rudzia trzymam kciuki!
Jak zdrowko pozostalych Mamusiek?

dziekuje za przywitanie.
mam dwóch synów w wieku 2 latka i 4 miesiace. obie ciaze przeszlam tutaj i obu rodzilam w tym samym szpitalu. opieka roznila sie bardzo wiec to zalezy na kogo sie trafi :) narazie jestem na maternity wiec siedze w domu a od lipca wracam do pracy. pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
Witam nowa Mamusie:)
No zdecydowanie mielismy szczescie tym razem:)jesli chodzi o opieke.
Wyobrazacie sobie , ze moje dwa szczescia jeszcze spia?

zobaczymy na jaka ja tym razem trafie... ostatnio wypisywalam sie na wlasne zyczenie bo juz nie dawalam rady :( wkoncu o 10 wieczorem lekrza pozwolil mi wyjsc ;)
heheh u mnie ani jedno ani drugie nie spi :):) zaraz starszaka klade do lozkowic jak wstanie to pojdziemy na spacerek bo tak piknie dzis :):))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry