Cześć dziewczynki. Ja mam ostatnio ciężkie dni i noce. Maja strasznie mało śpi w ciągu dnia a i w nocy często się budzi więc nie dość że jestem zmęczona, niewyspana to jeszcze nerwy zaczynają mi puszczać. Zmieniłam jej mleko bo bebiko nie chciała pić i miałam wrażenie że brzuszek ją po nim boli i bardzo często miała twardy, teraz pije aptamil, narazie drugi dzień i jest ok, nawet chętnie je pije, wogle od 2 dni ma gigantyczny apetyt, tylko te problemy ze spaniem. Byliśmy dzisiaj w poszukiwaniu wózka bo swój sprzedałam i jak narazie nie bardzo cokolwiek mi się podoba. A właśnie Emilia czy w twojej lunie przednie kółka hałasują przy nierównościach? Ja kupiłam lune za 25 funtów, tylko że jest sporo używana i to ta starsza wersja. Ogólnie jestem zadowolona tylko te hałasujące kółka mnie denerwują i tak się zastanawiam czy to wina tego że to stara używana wersja czy we wszystkich tak jest? Rozglądałam się też za fotelikiem samochodowym bo z tego naszego Maja już wyrosła, mała jest za długa hahaha i też jestem rozczarowana bo te od 9 kg czyli wg nich od 9 mies niby regulowane to jednak nadal pozostają prawie w pozycji siedzącej, inne niby od urodzenia też za bardzo się nie rozkładają jedyny który znalazłam to britax tylko że jest drogi, ponad 100, szukałam używanych ale takich nie mogę dostać. Ogólnie jestem niezadowolona z dzisiejszych poszukiwań.
Doveinred współczuję, mam nadzieję że mały szybko dojdzie do siebie
No mam nadzieję że szybko wznowią loty i już nie będzie z tym problemu. A tak wogle to jak to jest, jak odwołują teraz loty to czy proponują jakieś zastępcze za darmo? Czy np trzeba mieć u nich wylupione ubezpieczenie podróżne. Bo ja nigdy u nich nie wykupuję bo mam w banku przy koncie, tylko że mam tylko na siebie a na dzieci nie.
A tak wogle to zimno się zrobiło, mam nadzieję że to przejściowe bo już tak fajnie było