hejka. witam sie i melduje :-) laski szukam dobrej fryzjerki polskiej ktora dobrze zetnie moje piec wlosow

ale takiej co jak scina wlosy to patrzy co robi a nie w okno

juz mnie taka scinala tutaj ehhh dajcie znac gdzie moge sie wybrac--chyba kolo Emilki jest najwiecej salonow fryzjerskich?
gdzie kupujecie buty dla dzieci? wczoraj kupilismy butki dla dominika takie zimowe a dla patryka nie mozemy znalesc... jakos nigdzie niema rozm.5 a jak jest to i tak lipa bo patryk ma wysokie podbicie i nawet adidaski na rzepy nie pasuja bo nie da sie ich zapiac :/ dojdzie do tego ze pojedziemy do polski bez butow dla niego
widzisz ja mam ten sam problem z Amelkowna moja...tez ma wysokie podbicie i nic na noge jej nie moge wcisnac

( objezdzilam: next,bhs,h&m, mexxa i dupka

dzisiaj zasuwam do asdy bo tam widzialam takie jakies bylejakie ale na rzepa na calej dlugosci i chyba troszke wyzsze podbicie...ale okaze sie po przymiarce

a w next byly takie sznurowane i nawet ladne ale nie zaplace 25Ł za butki dla dzidzi na jeden sezon

drogi jak nioe wiem co bo skorzane byly
dziewuszki chetnie bym sie do kogos na kawusie wprosila

mam tylko jeden problem...amelkowna od 2 tyg zmienia sobie godziny drzemki ...raz zasypia ok 10-11 rano czasem dopiero po 15

a czasem wogole nie spi i jest marudna i wnerwiajaca ehhh

w nocy znowu sie zaczela budzic na mleko tak ok 4-5 rano i dzisiaj zasnac nie chciala tylko sie bawic

padam na pyszczek-kawa nawet nie pomaga
EDIT: w mothercare tez bylam u nas w edim nie ma specjalnie duzego wyboru w butkach i tez nawet kapcioszki dla dzidzi nie pasuja przez to podbicie wysokie