reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Witam mamusie:) straszny mam dziś dzień choróbsko mnie rozłożyło, nie mam siły na nic, zimno i czuję się jak by mnie ktoś przeżuł i wypluł:-( . A chłopcy dziś tak dają w kość, że masakra:wściekła/y:
Justysia1 bardzo polecam reinforest tam jest po prostu super. Możesz spokojnie napić się kawki a twoja dzidzia się pobawi bezpiecznie. Miejsca zabaw są ogrodzone więc dziecko nigdzie nie wyjdzie. Moi chłopcy do domu wracać nie chcieli:-) także bardzo polecam

reklama
bylam dzis u hv i kasiazeczke juz nam zalatwia :) za dwa tyg idzimy na to szczepienie co przegapilam ze wzgledu na przeprowadzke z 12 i 13 mca. Hv powiedziala mi ze da mu te obie szczepionki za jednym razem, wiec chyba to beda podwojne dawki... az sie boje co to bedzie...

pogoda rano taka sie fajna zapowiadala a po chwili jak zaczelo wiac to az oddychac sie nie dalo..

anitha może nie będzie tak źle z tymi szczepionkami. Moi chłopcy też raz dostali dwie na raz i powiem Ci, że nic im nie było. Ani nie mieli gorączki, nie byli jacyś osowiali czy marudni. Także głowa do góry będzie ok;-) U nas rano lał jak z cebra potem się rozpogodziło ale był silny wiatr a teraz jest tak fajnie a ja nie mogę ruszyć się z domu przez tą chorobę:-(

bzyczek a jakie te szczepienia mieli?bo na 12 miesiac i na 13 sa przewidziane na obie raczki 2 albo 3 szczepienia i teraz patryk ma to wszystko dostac za 1 razem jako 2 szczepionki.. no ale jakos to bedziemy musieli przezyc :)

zdrowiej szybciutko zebys dzieciakow nie zarazila :)

tak? moje chlopaki w udo dostawali tylko te pierwsze szczepienia, dominik jak mial rok to juz w ramie dostawal.. zobaczymy jak bedzie w kazdym razie czy to w raczke czy w nozke to bezznaczenia przeraza mnie bardziej ilosc :)

anitha i yas09 być może się mylę ale moi chłopcy wszystko dostawali w udko. Kurcze nie jestem pewna jakoś nie przywiązywałam do tego wagi ale wydaje mi się, że to było udko.

no fajny przyklad ze ksiazeczka sie przydaje:-) jak ja nie pamietam co bylo pol roku temu to co bedzie za kilka lat:-)
tam nawet pisze czy to byla prawa czy lewa strona

reklama
kurcze mam nadzieję, że szybko dostanę to książeczkę zdrowia bo nawet co do takich rzeczy nie jestem pewna. Tyle tego wszystkiego jest, że musiałabym mieć pamięć jak komputer:zawstydzona/y:

Do góry