reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Gwiazdeczka ty nie dziękuj bo my tutaj jesteśmy po to, zeby sie wspierac. Teraz tylko wyluzuj się i przestań o tym myślec zazwyczaj działa i za miesiąc albo dwa powiesz nam, że jesteś w ciąży

A moje dziecko skutecznie wyleczyło mnie z pomysłu na trójkę dzieci:no::no::no::-):-)

reklama
Justa no to szybko wyjaśniaj jak znalezc tanie wakacje bo ja ich bardzo potrzebuję

jak tylko maz wroci z pracy to spytam na jakis stronach on tego wyszukuje. Bo jak ostatnio jechalismy na wakacje to kupilismy osobno samolot i osobno hotel - i bylo naprawde smiesznie tanio. A na miejscu spotkalismy Polakow i jak powiedzieli ile placili za osobe to glupio mi sie bylo przyznac ze my mamy te same wakacje za ponad polowe taniej. A zazwyczaj polskie biura wykupuje najtansze pokoje w hotelu wiec oni mieli widok na ruchliwa ulice a nam od rana ocean szumial :) A czasem kupujemy caly pakiet - zalezy gdzie chcesz jechac. Masz jakies kraje, ktore bierzesz pod uwage? My tez czesto latamy w grudniu albo styczniu na wakacje bo fajnie tak sie wygrzac jak w Edi sniegi i mrozy :)

konkretnych krajów nie mam, canary, hiszpania, portugalia a marzy mi sie dominikana lub malta, chcialabym tez do bulgari bo slyszalam ze ladnie, ale tak naprawde wszedzie gdzie jest cieplo

dziewczyny wy o tych wakacjach ahhhhh ja tez :) Szukałam kogoś nawet żeby z nami pojechał wiecie dogadać sie z terminme itp ale nigdy nie wyszło! My ostatnio bylismy na Ibizie koło 10 i zapałcialimy za All inculive za2 osoby + 2.2 lenie dziecko 600f z widokiem na morze. I kupilsmy z Thomasa Cook .
Imonnati daj znać w ktorej czesci Loivingston mieszkasz?

reklama
Gwiazdeczka glowa do gory:)Jak tak poczytalam to wcale latwo nie jest zajsc w ciaze(nawet nie majac zadnych problemow zdrowotnych) wiec sie nie martw!!Wyrzuc to z glowy a napewno cie zaskoczy:)
Dzwonilam wczoraj do Madziarz ale miala wylaczony telefon, zgaduje ze jest na porodowce.
My myslimy o Chinach w przyszlym roku,jak sie uda troche zaoszczedzic.
Ceny w Pl szalowe i strach myslec o powrocie.Zaczelam sie nawet zastanawiac nad kupnem mieszkanka, ale Romka przerazaja kredyty.Zobaczymy...
Przed slubem bylismy w Pl na 2 miesiace.Zarejestrowalam sie w UP bo chcialam byc ubezpieczona.Pod koniec pobytu znalezli mi prace w Tesco za 1500.Wynajecie kawalerki w Gdansku od 1500.HAHahahaha A reszta??Rachunki, dojazdy, jedzenie, Mala??Zakladajac optymistycznie, ze Romek dostalby taka sama prace to chyba w zyciu nie zdecydowalibysmy sie na dzidzke.Bo za co???Brak pieniedzy prowadzi do klotni.Niby szczescia nie daja ale za to poczucie bezpieczenstwa...

Do góry