reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Witam dziewczynki:-) Ależ się dziś źle czuję. Tak mnie jajniki bolą, że masakra już wzięłam już kilka tabletek i nic. Odstawiłam dwa miesiące temu tabletki. Dostałam okresu i niestety nie zapisałam sobie nigdzie. Teraz nie wiem czy to właśnie na okres czy co. :-(
Mikusia tak ja mam bliźniaki. Nie planuję już dzieci choć nie ukrywam, że jeszcze nie dawno miałam takie myśli, żeby było jeszcze jedno ale zrezygnowałam. No może jak bym miała 100% gwarancji (a przecież to nie możliwe :-D), że będzie dziewczynka to bym się zdecydowała... Bo z czterema chłopami w domu bym zwariowała :-D
Przerażona Ty sobie dziewczyno absolutnie nie rób żadnych wyrzutów, że czasem masz nie posprzątane w domu ( o ile faktycznie tak jest;-)). Masz małe dziecko wstajesz w nocy nie dosypiasz, obiad trza zrobić itd itp. Ty myślisz, że jak moje Bobki były takie małe to ja miałam błysk? Przede wszystkim zajmowalam się dziećmi. Ogarniałam dom wiadomo ale porządnie sprzątałam raz w tyg jak mąż miał wolne i to razem z nim. Z czasem jak chłopaki byli coraz więksi lepiej spali w ciągu dni itp było lepiej no i też nauczyłam się organizacji, Więc nie martw się i głowa do góry będzie dobrze :tak::-).
Gwiazdeczka nie ważne ile różnicy będzie między dziećmi najważniejsze, że jesteś w tej drugiej upragnionej ciąży i aby dzidziuś urodził się zdrowy:-) Bardzo się cieszę z Twojego powodu bo wiem jak na to czekałaś. I myślę, że jesteś świetnym przykładem dla tych z nas, które się starają i ciągle nic. Warto być cierpliwym i zobaczysz Doty że i Wam się uda i nie długo Nikolka będzie miała rodzeństwo:tak:.
Gwiazdeczko a znasz już płeć swojego dzidziusia?
No ja uciekam bo mam znów wizytę w szpitalu z Aleksem na 12.30 a tu już południe. Biegnę obudzić mężastego. Miłego dzionka dziewczyny :-)

Bzyczek fakt ze ci nikt nie da 100% gwarancji ze bedziesz miala corcie...no ale (czasami)mozna zaplanowac plec,jestem tego przykladem-mam synka 3 lata i corcie 7 m-cy (zaplanowana!;-))...ale widze ze juz nie chcesz wiecej dzieci :rofl2:
Niby ladny dzionek ale wieje u mnie...jakos nie mam zaufania do tej pogody,bo potem to tylko temp.,kaszle i zapchane nosy:wściekła/y:

Ja tez czesto mam balagan bo albo nie mam kiedy albo po prostu mi sie nie chce. Zreszta przy dzieciach co codziennie trzeba sprzatac wiec ja juz dawno odpuscilam, staram sie ogarnac dom przynajmniej co drugi dzien a generalne sprzatanie co tydzien bo inaczej bym sie zajechala.
Tutaj dzisiaj ladna pogoda wiec dzieciaki na dworze, ja wypilam z kolezanka kawke, polecialam szybko na zakupy, teraz robie obiad i tak jakos dzien leci. Jutro ostatnie zakupy i pakowanie i w koncu do domu

Izka no widze ze czekasz chyba na wyjazd jak na zmilowanie ;-)Temp.w pl ida w gore :tak:
Gwiazdeczka gratuluje synusia, najwazniejsze aby byc szczesliwym :-D i wszystko bylo ok.
Normalnie sie dziwie ze takie czarne chmurzyska wisialy ale ani jedna kropelka deszczu nie spadla :szok:

gwiazdeczka gratuluje synysia ;-) przynajmniej rzeczy bedziesz miala po alanku ( o ile jeszcze masz)

ja tez mialam dzis ciezka noc.. dominik wieczorem nie chcial zasnac i co chwile mnie wolal , pozniej w nocy gadal przez sen chyba z 5 razy:wściekła/y: myslalam ze oszaleje, do tego ja jakos zle spalam i boli mnie cala szyja - nie moge odwracac zabardzo glowy w prawa strone bo mnie rwie:-(

reklama
Gwiazdeczka gratuluje synka a rzeczy trzymaj zawsze cos ci sie moze przydac pozniej.
Pogoda w pl niby ma byc coraz lepsza ale ja juz wole deszcz i swiety spokoj a nie nawet do toalety mloda ze mna idzie

Do góry