Witam dziewczynki:-) Ależ się dziś źle czuję. Tak mnie jajniki bolą, że masakra już wzięłam już kilka tabletek i nic. Odstawiłam dwa miesiące temu tabletki. Dostałam okresu i niestety nie zapisałam sobie nigdzie. Teraz nie wiem czy to właśnie na okres czy co. :-(
Mikusia tak ja mam bliźniaki. Nie planuję już dzieci choć nie ukrywam, że jeszcze nie dawno miałam takie myśli, żeby było jeszcze jedno ale zrezygnowałam. No może jak bym miała 100% gwarancji (a przecież to nie możliwe

), że będzie dziewczynka to bym się zdecydowała... Bo z czterema chłopami w domu bym zwariowała
Przerażona Ty sobie dziewczyno absolutnie nie rób żadnych wyrzutów, że czasem masz nie posprzątane w domu ( o ile faktycznie tak jest;-)). Masz małe dziecko wstajesz w nocy nie dosypiasz, obiad trza zrobić itd itp. Ty myślisz, że jak moje Bobki były takie małe to ja miałam błysk? Przede wszystkim zajmowalam się dziećmi. Ogarniałam dom wiadomo ale porządnie sprzątałam raz w tyg jak mąż miał wolne i to razem z nim. Z czasem jak chłopaki byli coraz więksi lepiej spali w ciągu dni itp było lepiej no i też nauczyłam się organizacji, Więc nie martw się i głowa do góry będzie dobrze

:-).
Gwiazdeczka nie ważne ile różnicy będzie między dziećmi najważniejsze, że jesteś w tej drugiej upragnionej ciąży i aby dzidziuś urodził się zdrowy:-) Bardzo się cieszę z Twojego powodu bo wiem jak na to czekałaś. I myślę, że jesteś świetnym przykładem dla tych z nas, które się starają i ciągle nic. Warto być cierpliwym i zobaczysz
Doty że i Wam się uda i nie długo Nikolka będzie miała rodzeństwo

.
Gwiazdeczko a znasz już płeć swojego dzidziusia?
No ja uciekam bo mam znów wizytę w szpitalu z Aleksem na 12.30 a tu już południe. Biegnę obudzić mężastego. Miłego dzionka dziewczyny :-)