Madziulkaaa
Fanka BB :)
Nie chce tu się nakręcać , ale czy jak to nie byłaby ciąża to byłby aż tak wysoki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jeszcze bety nie robiłam. Będę robić w poniedziałek i środę bo w czwartek mam wizytę u ginekologaJa też robiłam test 25dc i było biało więc odstawiłam duphaston. A tu wczoraj okazało się że jednak się udałomamuska3 a robiłaś może betę z krwi? Ja wczoraj miałam 73 a jutro chce iść znów.
Jaki mialas progesteron ?jeśli mogę spytaćJeszcze bety nie robiłam. Będę robić w poniedziałek i środę bo w czwartek mam wizytę u ginekologa
Możliwe że może być tak wysoki przy pcos na przykład, nie masz jakiegoś testu zeby siknąć jutro ? Bo przy takim progu to juz beta tez powinna być duza o ile to ciążaNie chce tu się nakręcać , ale czy jak to nie byłaby ciąża to byłby aż tak wysoki?
Nie sprawdzałam. Duphaston dostałam po poronieniu (puste jajo).Jaki mialas progesteron ?jeśli mogę spytać![]()
Oki bo zmyliło mnie to plamienie implantacyjne.
Generalnie jak juz masz bete wskazująca na ciążę i pozytywne testy to to plamienie nie jest implantacyjne.
Jeśli sie masz martwić to zrób sobie przyrost i na pewno będziesz spokojniejsza [emoji16]
Ja miałam progesteron 18,88 wczoraj i według moich obliczeń jest to początek 5 tc . Twój jest bardzo wysoki. Najlepiej jak skonsultujesz to z swoim ginem.Jaki mialas progesteron ?jeśli mogę spytać![]()
Nie chce tu się nakręcać , ale czy jak to nie byłaby ciąża to byłby aż tak wysoki?
Dziewczyny, a jak Wy wybieracie dzień testowania? To jest dzień kiedy powinna być miesiączka? Moja powinna być 15go a wybrałam testowanie 8 ( chyba przegielam? [emoji23][emoji2955][emoji3166])