Kamilad
Fanka BB :)
Jutro też nasikam, skoro mam jeszcze 3 testyJa tam widzę cieńpowtórz, ale jutro. Z wieczornego moczu nic nie zobaczysz.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro też nasikam, skoro mam jeszcze 3 testyJa tam widzę cieńpowtórz, ale jutro. Z wieczornego moczu nic nie zobaczysz.
ja tez coś tam widzęHej hejtaki mały update, nasikalam na pinka i niestety nadal cień, w moim odczuciu na żywo bardziej wyraźny niż ten wczoraj, ale nadal tylko cień... Co prawda miałam pełen pęcherz i mega mi się chciało już siku no ale ten test ponownie sprowadził mnie na ziemię
na zdjęciu na maksa podkręcony kontrast, może coś zobaczycie ... Mam jeszcze 3 pinki to spróbuję jeszcze z popołudniowego albo wieczornego moczu. Brzuch boli okresowo, dzisiaj od 2 nie mogłam już spać tylko leżałam i się męczyłam, a temperatura nieznacznie ale w górę.Zobacz załącznik 1380378
Ja mierze temperature w pochwie, moim zdaniem jest bardziej pewna, w jamie ustnej zależy od tego czy w dokładnie to samo miejsce, nawet z jakim naciskiem przykładasz termometr albo czy nie miałaś otwartej buzi w nocyja tez coś tam widzęa pokaz proszę wykres temperatury. Ja swoją mierze ale albo robie to źle (mierze w j.ustnej ale już nie będę zmieniła w trakcie cyklu, codziennie o tej samej porze, punkt 6.00) albo jestem stałocieplna albo coś jest nie tak. Czy jest możliwa owulacja bez skoku/wzrostu temperatury?
oby faktycznie tak było, dziękiJa mierze temperature w pochwie, moim zdaniem jest bardziej pewna, w jamie ustnej zależy od tego czy w dokładnie to samo miejsce, nawet z jakim naciskiem przykładasz termometr albo czy nie miałaś otwartej buzi w nocyżeby powiedzieć że owu była muszą być min 3 wyższe temp o min 0,2 stopnia w stosunku do średniej z 6 pomiarów przed skokiem. więc bez skoku nie można powiedzieć że owu byla.
No ale u Ciebie gdyby nie dzisiejszy spadek to można by powiedzieć że owu była tak jak jest zaznaczona na wykresie. Może to jednorazowy błąd pomiaru i jutro znowu będzie wyżej
Zobacz załącznik 1380383
Mocno trzymam kciuki! Kiedy powtarzasz ?No póki co to jest mój najwyższy prog jaki dotąd miałambardzo liczę że będzie rósł, tak samo jak beta i ominie mnie kolejny biochem albo inne niepowodzenie
![]()
Niestety ale zaburzy wiarygodność bo te temperatury będą różne. Ja np jak pierwszy cykl mierzyłam w ustach a później już cały czas w pochwie, to w ustach te temp miały mniejsze wartości. Było widać dwufazowosc ale w pochwie jest cieplejoby faktycznie tak było, dziękiA myślicie ze jest sens mierzyć od jutra w pochwie czy zaburzy to wiarygodność wykresu ?
W pochwie u mnie jak na razie 37.00 to był max ale ogólnie mam niska temp ciała. W ustach natomiast max mialam 36.60 w drugiej fazie. W sumie to nie ma znaczenia jak wysoko pójdzie ta temp bo to kwestia indywidualna, tylko jaka jest różnica między 1 a 2 częścią cykluA takie temperatury po 36.9, 37.0 w drugiej fazie osiągacie w pochwie czy w ustach?