Oby tak było i oby @ nie przyszła w poniedziałekKilka z nas zauważyło cień więc to nie może być przypadek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tak było i oby @ nie przyszła w poniedziałekKilka z nas zauważyło cień więc to nie może być przypadek![]()
No trzeba być dobrej myśli. Tylko przyrosty prawdę nam teraz powiedząOby tak było i oby @ nie przyszła w poniedziałek![]()
Dokładnie ,dlatego ja też staram się nie nastawiać na nicNo trzeba być dobrej myśli. Tylko przyrosty prawdę nam teraz powiedząja boję się na razie dopuścić do głowy że może być ciąża bo bardzo nie chce kolejnego rozczarowania... Ale nie mamy na to wpływu, czas pokaże
![]()
Ja również - browarkaDziewczyny piję drineczka za Wasze testy - bo ja mogęA w piekarniku pleśniak dochodzi
![]()
No ja się melduje, ze szit totalny pamiętaszMi jeszcze nie pokazał cienia facelle paskowy, ale wiem, że są laski, które mówią, że to szit
Potwierdzam ! Je*ac ! Jakim kolwiek nawet miękkimMogę Ci wysłać moje 2 z przed 2 dni [emoji23] na obu kreska, a gwarantuje Ci, że ciąży nie ma. Je*ac facelle suchym chooyem[emoji23]
Powiedz ze jutro nie będzie miał wątpliwościMój stary mówi ,że nie widzi nic na teście i zdjęciu ... Jest daremny![]()