callina
Fanka BB :)
ale cudny widokNa górze w wczoraj gdzie beta 38 a te z dzis .Mam nadzieję że przyrost będzie ok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale cudny widokNa górze w wczoraj gdzie beta 38 a te z dzis .Mam nadzieję że przyrost będzie ok
Dokładnie mam nadzieję że przyrost będzie ok .ale cudny widok![]()
Dużo zdrówkaDokładnie mam nadzieję że przyrost będzie ok .
Wtedy lekarz zdecyduje czy jakieś leki .
Też trzymam się tej myśli, że tak niż jak dziecko miałoby mieć jakieś wady genetyczne. A to zaraz po biochemie kolejny cykl już był udany ?Ja uznałam że może zarodek był nie taki albo jakąś infekcję miałam i po prostu organizm tak zdecydował. Zwłaszcza że potem się udało![]()
Dziękuję
PięknieMam dziewczyny .cała się trzęsłam jak wynik zobaczyłam
Tak, tylko trochę się naczekałam az łaskawie przyszedłTeż trzymam się tej myśli, że tak niż jak dziecko miałoby mieć jakieś wady genetyczne. A to zaraz po biochemie kolejny cykl już był udany ?![]()