reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Moim zdaniem suplementy też odgrywają ważną rolę, środowisko oczywiście też ma wpływ, warunki szkodliwe itp… ja bym się na waszym miejscu dalej starała a po 3 miesiącach powtórzyła badanie nasienia. Różne cuda się zdarzają, śledząc wszelakie historie par starających się ❤️
Tak. Nie wątpię że suplementy też odgrywają dużą rolę. Z tym że jak było wykonywane ostatnie badanie nasienia, to mąż brał suple.. Po prostu po uzyskaniu wyników zmieniliśmy suplementy i mąż bierze tego wszystkiego więcej. W każdym razie póki co nie nastawiam się na nic, vo rozczarowania są najgorsze.

reklama
A ja byłam dzisiaj u ginekologa, pęcherzyk jest na prawym jajniku 17mm. Endometrium przedowulacyjne(trojfazowe). Pani Doktor mówiła,że owulacja do kilku dni. Wg apki i wczorajszego prawdopodobnego piku ( sprawdzę jeszcze dziś) powinna być dzisiaj/jutro. Teraz tak myślę,że w poprzednich cyklach mogliśmy nietrafiac w te owulacje jednak,że za szybko kończyliśmy starania.

Ostatnia edycja:
A ja byłam dzisiaj u ginekologa, pęcherzyk jest na prawym jajniku 17mm. Endometrium przedowulacyjne(trojfazowe). Pani Doktor mówiła,że owulacja do kilku dni. Wg apki i wczorajszego prawdopodobnego piku ( sprawdzę jeszcze dziś) powinna być dzisiaj/jutro. Teraz tak myślę,że w poprzednich cyklach mogliśmy nietrafiac w te owulacje jednak.
oooo 😁 czyli lepiej po tym piku jeszcze tak z 3/4 dni działać

A ja byłam dzisiaj u ginekologa, pęcherzyk jest na prawym jajniku 17mm. Endometrium przedowulacyjne(trojfazowe). Pani Doktor mówiła,że owulacja do kilku dni. Wg apki i wczorajszego prawdopodobnego piku ( sprawdzę jeszcze dziś) powinna być dzisiaj/jutro. Teraz tak myślę,że w poprzednich cyklach mogliśmy nietrafiac w te owulacje jednak,że za szybko kończyliśmy starania.
Ja miałam peak w czwartek wieczorem.
Owulacje obstawiam w sobotę. w poniedziałek było ciałko żółte .
7 dni po wizycie test pozytywny. .
Więc działaj dziś jutro i poraw w poniedziałek

Ja miałam peak w czwartek wieczorem.
Owulacje obstawiam w sobotę. w poniedziałek było ciałko żółte .
7 dni po wizycie test pozytywny. .
Więc działaj dziś jutro i poraw w poniedziałek
Właśnie działaliśmy wczoraj, dzisiaj chyba zrobimy pas( bylo dwa dni pod rzad), i planujemy jutro rano i poniedziałek.

reklama
Do góry