Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry wiek na mienie 3 dziecka - jestem 3 dzieckiem mojej mamy i urodziła mnie jak miała 38Aż 37.![]()
Ja od kiedy urodziłam mam ciągle mdłości przed okresem jako część pms. Mam od porodu w ogóle znacznie gorsze miesiączki i pms niż przed, klamali wszyscyja też myślałam, że jednak w lutym się udało, bo miałam mdłości w okolicy miesiączki, a to się okazało, że jelitówka drugi raz![]()
kłamaliJa od kiedy urodziłam mam ciągle mdłości przed okresem jako część pms. Mam od porodu w ogóle znacznie gorsze miesiączki i pms niż przed, klamali wszyscy![]()
Na to nie liczękłamaliz tym, że drugie będzie grzeczniejsze też kłamali
Ojj takaż te jelita robią sobie z nas żarty![]()
a u mnie znowu po porodach bolesne owulacje, a miesiączki spokoJa od kiedy urodziłam mam ciągle mdłości przed okresem jako część pms. Mam od porodu w ogóle znacznie gorsze miesiączki i pms niż przed, klamali wszyscy![]()
ja teżOjj takw tym miesiącu mam nadzieję , ze nam się uda
![]()
o matko u mnie ta sama sytuacja , mąż jest pewny , że się uda a ja się obawiam , że się nie udaja teżmój mąż to jest pewny, że będę w ciąży. Nie wiem skąd w nim takie przekonanie haha
ale w styczniu też mówił, że będę w ciąży i miał rację, tylko, że niestety była biochemiczna..![]()
musimy im zaufać, oni wiedzą co robią hahao matko u mnie ta sama sytuacja , mąż jest pewny , że się uda a ja się obawiam , że się nie uda![]()