reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Dziewczyny wrzuciłam w kalkulator i dołączam zdjęcie wychodzi 80.9% średni dwudniowy wiadomo nie jest wysoki, a @klaudia16 chodziło pewnie o to że po 72 h przyrost powinien być 114% bo też o tym czytałam.. mi wychodzi jakoś 130% na 3 dniowym to też niewiele ale niby w normie.. w środę pójdę na betę to wszystko się wyjaśni :)
Ja zauważyłam, że ten kalkulator liczy inaczej niż pozostałe. Jakby zawyżał, nie za bardzo rozumiem jego działanie.

A inne jakoś inaczej liczą

Dlaczego?

reklama
Ja zauważyłam, że ten kalkulator liczy inaczej niż pozostałe. Jakby zawyżał, nie za bardzo rozumiem jego działanie.

A inne jakoś inaczej liczą

Dlaczego?
mi pokazuje tak samo, tylko że ten jeden nie liczy średniego dwudniowego przyrostu tylko liczy całe 3 dni chyba dobrze to rozumie?
będę w środę robić betę o ile wcześniej coś się nie wydarzy i zobaczymy, zostało tylko czekanie 😔

Załączniki

• IMG_2956.jpeg
    IMG_2956.jpeg
    90,9 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_2955.jpeg
    IMG_2955.jpeg
    80,6 KB · Wyświetleń: 60
Zrobiłam drugi test i też jest cień , rano testuję i zobaczę czy będzie ciemniejszy
No a gdzie zdjęcie do oceny ?! 😁

Edit: ok, doczytałam. No niby jakaś kreska tam jest 😀 ale jak są testy z tymi plastikami w okienku to one często dają takie cienie kreski, mnie to też kiedyś zmyliło.

Ostatnia edycja:
No a gdzie zdjęcie do oceny ?! 😁

Edit: ok, doczytałam. No niby jakaś kreska tam jest 😀 ale jak są testy z tymi plastikami w okienku to one często dają takie cienie kreski, mnie to też kiedyś zmyliło.
Wiem bo też tak miałam i dlatego że je robiłam to wiem jak ta kreska wygląda , a tutaj jest różowa . Dzisiaj rano zrobiłam test , tylko płytkowy , kreska się pojawiła od razu ale nie jakaś super mocna . Trochę się już obawiam bo jednak w dzień miesiączki powinna być już mocno widoczna

reklama
Wiem bo też tak miałam i dlatego że je robiłam to wiem jak ta kreska wygląda , a tutaj jest różowa . Dzisiaj rano zrobiłam test , tylko płytkowy , kreska się pojawiła od razu ale nie jakaś super mocna . Trochę się już obawiam bo jednak w dzień miesiączki powinna być już mocno widoczna
Chyba i Ciebie czeka beta :D

Do góry