Patii26
Fanka BB :)
Jak Wy byłyście w takcie robienia testów na początku marca to ja byłam na Waszym miejscu i musiałam czekać na starania i dni płodneAle wam fajniea człowiek musi czekać do 16-18dc
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak Wy byłyście w takcie robienia testów na początku marca to ja byłam na Waszym miejscu i musiałam czekać na starania i dni płodneAle wam fajniea człowiek musi czekać do 16-18dc
![]()
Czyli może u mnie już mocniejsza kreska skoro się słabo wybarwiająMega do d...y u mnie wychodziły białe, nawet cienia cienia nie było a beta już była dość wysoka. Więc nie wiem skąd ich czułość niby 10![]()
Szkoda, że trzeba aż miesiąc czekaćJak Wy byłyście w takcie robienia testów na początku marca to ja byłam na Waszym miejscu i musiałam czekać na starania i dni płodne![]()
Róż widzę! Widzę róż!Nie byłabym sobą jakbym nie kupiła innych testów
Różowo miTu lepiej widać aż nie wierzę
Nie robię już dziś testów czekam do jutra
Jutro zrobię betę.Róż widzę! Widzę róż!![]()
No dokładnie haha, niewyobrażam sobie tegoSzkoda, że trzeba aż miesiąc czekać
A z drugiej strony okres częściej niż co miesiąc to był by dramat![]()