O matko , zobaczyłam Twoje testy i uświadomiłam sobie właśnie że to już czas na robienie testów, dzisiaj 10dc zaczynam robić jak tylko wrócę z pracy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko , zobaczyłam Twoje testy i uświadomiłam sobie właśnie że to już czas na robienie testów, dzisiaj 10dc zaczynam robić jak tylko wrócę z pracy
w sumie racja, pewnie o wybarwienie chodziNiekoniecznie oszukują, mogą się gorzej wybarwiać, bo w sumie i dolny ma ciemną kreskę, która jakbyś pewnie porównała z kolejnymi testami, tej samej firmy to już będą janiejsze, czyli i tutaj byłby pik![]()
Dawaj dawaj !O matko , zobaczyłam Twoje testy i uświadomiłam sobie właśnie że to już czas na robienie testów, dzisiaj 10dc zaczynam robić jak tylko wrócę z pracyjak ten czas zleciał , u Ciebie to chyba już peak co ??
Ja bym też już chciała czas robienia testów owu i starania by potem czekać na testowanieO matko , zobaczyłam Twoje testy i uświadomiłam sobie właśnie że to już czas na robienie testów, dzisiaj 10dc zaczynam robić jak tylko wrócę z pracyjak ten czas zleciał , u Ciebie to chyba już peak co ??
Ja Ci pokaże mój "pik", który i tak się sprawdził, bo mogłam przegapić taka mega mega krechę. Ale premom wyznaczył mi pik i się sprawdziło.w sumie racja, pewnie o wybarwienie chodzi
to teraz czy ten pik nie był jednak wczoraj wieczorembo zrobiłam tylko tej jednej firmy test co się słabiej wybarwiają i mogło tak być
kurde szkoda, że nie chodzę na monitoring, bo by było wszystko jasne
Dzisiaj zaczynam , bo zaraz przegapięDawaj dawaj !
Na to wychodzi, że pik u mniezaskoczył mnie, że tak szybko
O ja właśnie idę w sobotę, to była wstępną data owulacji, więc ciekawa jestem co powie, nie wiem co to za lekarz także no xDw sumie racja, pewnie o wybarwienie chodzi
to teraz czy ten pik nie był jednak wczoraj wieczorembo zrobiłam tylko tej jednej firmy test co się słabiej wybarwiają i mogło tak być
kurde szkoda, że nie chodzę na monitoring, bo by było wszystko jasne