Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopadł mnie straszny ból lewego biodra. Jak leżę to przestaje boleć ale jak chodzę to jest strasznie silny bol, przeszywajacy aż cała noga boli. Szukałam na necie jakiś inf ale nieznalazlam nic konkretnego. Miała któraś z Was coś podobnego i wie jak złagodzić ten ból. Położyłam się i leżę w bezruchu to przestało ale nie mogę tak leżeć cały dzień [emoji31]
nie, nie czuje, czasem mi się brzuch wybrzusza po jednej stronie, ale zdecydowanie to nie dzidziuś. Ja w sumie mam za mało czasu na leżenie i obserwowanie, a tak w pracy to nie czujęKulka i Jegobaba a kiedy mialyscie usg? Na usg dzidzius sie ruszal? Wage mial dobra?
A nie czujecie takich "kulek" gdzirs po prawej/po lewej wielkosci orzecha włoskiego albo malej mandarynki? U mnie na poczatku to nie byly takie ruchy jak teraz tylko taka kulka sie pojawiala w zaleznosci co tam mała za pozycje przyjmowala...
szybko zleci do 8 wiec sie niczym niemartwnie, nie czuje, czasem mi się brzuch wybrzusza po jednej stronie, ale zdecydowanie to nie dzidziuś. Ja w sumie mam za mało czasu na leżenie i obserwowanie, a tak w pracy to nie czuję
Co do USG - Niunia była całkiem ruchliwa, ale bez przesady, ostatnie pomiary miałam w 13 tc więc już 7 tygodni temu. 8 listopada idę na połówkowe więc zobaczymy co tam u maluszka.