reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ewciiik aktualnie juz tylko 2 paskudy kudlate[emoji3]

No dobra to odpada nastepna w oczekiwaniu na ruchy[emoji3] a ktory tydz i dzien to u ciebie juz?

f2w3d5qp2jas023q.png

reklama
witam ja dzis na sniadanko kanapulki z pasztetem ze sliwka ;) ale co raz czesciej meczy mnie zgaga, staram sie jesc male porcje ale i tak czuje jedzonko w przelyku:( co do brzucholka ja dostalam z tygodnia na tydzien naprawde sporego, jak sie zle uloze to czuje jak mi sie skora rozciaga :(

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

witam ja dzis na sniadanko kanapulki z pasztetem ze sliwka ;) ale co raz czesciej meczy mnie zgaga, staram sie jesc male porcje ale i tak czuje jedzonko w przelyku:( co do brzucholka ja dostalam z tygodnia na tydzien naprawde sporego, jak sie zle uloze to czuje jak mi sie skora rozciaga :(

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
nie popijaj bezpośrednio po jedzeniu, mi to mega pomaga na zgagę :) no i nie kładź się po jedzeniu, ja często tak robiłam rura paliła... a teraz chodzę albo siadam, ale nie kładę się !

Leci ten czas jak nie wiem.... jutro jestem umówiona z przyjaciółka da mi ciuszki dla małego bo ma roczniaka w domu wiec zobaczę co mam czego mi potrzeba i zacznę pomału jakies zakupy. Chociaz teraz na tapecie mamy remont sypialni i drobne zmiany w pokoju córeczki musimy jej kupic łóżko do spania i pomalować ściany bo objawiała tam swój talent plastyczny;)

reklama
U mnie temat ubranek juz zamkniety[emoji3] tylko pranie i wyprasowaniem jakos na poczatku lutego[emoji3]
Wczoraj sobie album kupilam taki do wklejenia i bede robila z niego album dziecięcy takie jak mozna kupic gotowe

f2w3d5qp2jas023q.png

Do góry