Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nikogo nie neguję, jakbym miała przeciwwskazania do pracy to bym nie chodziła, oczywiścieKażdy inaczej podchodzi do zwolnień. Zależy jak kto sie czuje i jaka praca. Niektóre kobiety idą na L4 bo mogą i maja do tego święte prawo. Każdego indywidualna decyzja.
Jolka No dziwne, ale jak tak zaleciła to trza słuchać.
Mój piesek musi być wyprowadzany, a niestety ciągnie jak wariat. Nie jest duży bo to spaniel, ale i tak coś z tym muszę zrobić:/
Kulka moja mała sprawdziłam że w 17tc miała 205g. Mam nadzieje że nie przesadzi z tą wagą bo im wieksze dziecko tym chyba trudniejszy poród
Tak pieski tez zajmuja czas ale nasze sa wypuszczane same na podwórko a na smyczy bardzo ciagna (to takie dzikuski) a siłe maja bo to 2 owczarki niemieckie
Teraz czytam o pazurkach noworodka - polecicie jakis konkretny sprzet do obcinania tak małych pazurków?![]()