Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za pierwszym razem malutka okazala sie za malutka i musiala przybrac na wadzePowtórkę? A co się wydarzyło za pierwszym razem?
Moja też się dziś jakoś bardziej wierci.. może to przez to że zjadłam omleta z dżemem![]()
No teraz mamy wszystkie moment intensywnego przybierania na wadze..Za pierwszym razem malutka okazala sie za malutka i musiala przybrac na wadzeszkoda ze i od raz matka tez musiala przybrac
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Każda z nas ma chyba taką nadziejeChodzę prywatnie do ginekologa, ale badania prenatalne mam za darmo.
Ja tez ostatnio szybciej przybieram na wadze:/ mam nadzieje ze to bobo rośnie w silea nie matka
A na jaki temat? Wygrałaś coś? [emoji3]Gadalam wlasnie w Eska! Pozdrowilam was[emoji8][emoji8]
![]()
Jak pytalam na tu forum to roznie. Czesc dziewczyn chodzi na nfz a czesc prywatnie. Ja chodze prywatnie mam wizyte co 4 tyg z usg i badaniem palpacyjnym. Czy na nfz sa tylko 3 usg w calej ciazy?
Tez czasem sie boje ze za chwile taka odpowiedzialnosc na nas spadnie a z drugiej strony skoro poradzilam sobie z tchorzofretka ktora chciala zagryzc wszystkich moich domownikow wraz ze mna (potem byla najkochansza) to takie dziecko musi byc łatwiejsze. Fretka chciala mnie zagryzc a dziecko co najwyzej moze duzo płakać
Bardziej boje sie porodu... i czy mąż ma byc w koncowym etapie przy mnie... co bedzie jesli pojawi sie przy parciu kupka albo wypuszcze bączki...