wszystkozajete
Moderatorka
Anik to leć na badania w pon! Cholestaza może mieć bardzo groźne konsekwencje dla płodu, a już po 20tc się może pojawiać :/ Oby to nie to! Znajoma przez nierozpoznaną cholestazę urodziła bliźniaki w 26tc :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
We wtorek idę na wizyte. Ostatnio robiłam badania i były dobre... tak się cieszyłam...Oby to nie to! bo zaczelam wlasnie czytac ze to grozne dla dzidzi.
faceci....Wlasnie o tego typu kuchni myslalam
A łazienka tez w moim stylu tylko tak myslalam zeby za wanną albo obicie wanny zrobic w jakims kolorkuzeby nie bylo tak wszedzie szaro.. mam nadzieje ze bede mogla wyjsc do sklepu plytki wybrac bo jak moj mąż sam z tym zostanie...
Dzis mi zaproponowal lazienke zielono brązową xD
Ja tez chce wszedzie takie same.. zastanawiam sie czy kuchnie i salon oddzielac (w kuchni plytki w salonie panele) czy po calosci panelami poleciec.. bo ogolnie salon z aneksem są połączone i dosyc ciasno tam a ponoc jak sie jednolitą podloge zrobi to optycznie powiększa sie powierzchniafaceci....u nas dyskusja co do paneli ja chcialam w calym mieszkaniu takie same a ten chce pstrokacizne
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Ja mam oddzielna kuchnie wiec mam jasne plytkiJa tez chce wszedzie takie same.. zastanawiam sie czy kuchnie i salon oddzielac (w kuchni plytki w salonie panele) czy po calosci panelami poleciec.. bo ogolnie salon z aneksem są połączone i dosyc ciasno tam a ponoc jak sie jednolitą podloge zrobi to optycznie powiększa sie powierzchnia
No ze w kuchni plytki w salonie panele...ostatnio widzialam plytki co przypominaly paneleale plytki w salonie? tak zimno w stopy :d
czuje ze skonczy sie na kuchni z plytkami i salonem z panelami. Na jedno ustepstwo mezowi pojde![]()
W saloniku na gorze mam panele. Ale w jadalnio-salonie na parterze będą na parterze będą płytki bo tam mamy ogrzewanie podłogowe.
Kuchnia miała być połączona z jadalnią ale raczej nie wyburzymy tej ściany, głównie ze względu na koty, które mi chodzą po szafkach a to mnie wkurza :/
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom