reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie 4 ciąża mam jedna 3-letnia córeczkę. Ja wizytę mam w pon juz sie doczekać nie moge chociaz teraz bardzo szybko zleciał mi ten m-c
Dzisiaj mamy jasełka w przedszkolu córeczki oby tylko nie płakała !!

reklama
Hej laseczki :) My dzisiaj dobrze spaliśmy, wyjątkowo!
Zaraz zjemy śniadanie, potem pewnie zacznę gimnastykę i się będę goliła na wizytę hehe. Jestem ciekawa wagi naszej klocuszki bardzo :) Dzisiaj skończyliśmy 26 tygodni, ten tydzień zleciał mi bardzo szybko!

28Tc :) czekam na wiesci i twojej corci
dam znać :D

Ja jestem w 6 ciąży i mam nadzieję że trzecie dzieciątko urodzi się szczęśliwie
O porodzie najlepiej nie myśleć za dużo. Da się przeżyć :)

Dzień dobry i powodzenia na wizytach!
urodzi się szczęśliwe na pewno! ja o porodzie staram się dużo jeszcze nie myśleć hehe

Dzień dobry:*
U nas tez pierwsze dziecko- dziewczynka:) długo nie wiedzieliśmy. I tez różne przypuszczenia były co do płci, jednak bedzie laseczka :)
A na zwolnieniu ja tez jakoś od 10, 11 tygodnia, ale przed zwolnieniem miałam urlop 2 tygodnie wiec w sumie jakbym od 8 tygodnia siedziała wiec trochę już odpoczywam:)
należy się odpoczynek, a co :D

U mnie 4 ciąża mam jedna 3-letnia córeczkę. Ja wizytę mam w pon juz sie doczekać nie moge chociaz teraz bardzo szybko zleciał mi ten m-c
Dzisiaj mamy jasełka w przedszkolu córeczki oby tylko nie płakała !!
Kulka a u Ciebie który to tydzień ? :)

Daj znac Paulyna jak tam Pola sie ma:) na która masz wizytę?
Ja sie wczoraj urobilam wiec tez dobrze spałam:)
My sie dzisiaj na kiermasz świąteczny wybierzemy i znalazłam mega pakę ciuszków i pojedziemy pooglądać.

Daj znac Paulyna jak tam Pola sie ma:) na która masz wizytę?
Ja sie wczoraj urobilam wiec tez dobrze spałam:)
My sie dzisiaj na kiermasz świąteczny wybierzemy i znalazłam mega pakę ciuszków i pojedziemy pooglądać.
na 17 dopiero, bo na męża czekam jak zwykle :D tak się przyzwyczaił chodzić ze mną, że koniec hehe ;)
też bym poszła na śwąteczny kiermasz, może w weekend do Gdańska podjedziemy :) pochwal się później paczką :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry