reklama

Marcowe mamusie 2017

E tam. Dasz rade :) jak juz przyniesiesz maleństwo do domu to instynkt się włączy i będziesz wiedziała co robić :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobię wszystko aby być najlepsza mama dla maleństwa...bo to ze mój ślubny będzie najlepszym tata to wiadomo juz nie może sie doczekać aż mały będzie z nami...i boje sie ze go za bardzo będzie rozpieszczać

reklama
Mi w szpitalu kazali odciagac laktatorem bo mialam straszliwy nawal i nie umialam sobie z nim poradzic. Musialam robic oklady z lodu i odciagac co dwie godziny zeby nie dostac zapalenia. Szczerze to bardziej mnie piersi bolaly po porodzie niz szyte krocze itd. Na szczescie laktator byl dostepny w szpitalu a potem uzywalam wlasnie elektrycznej Medeli. U mnie 2 minuty odciagania i 120ml gotowe. Nie wiem jakby to wygladalo z recznym laktatorem.

Dzis odwiedzilismy sklep z wózkami.. milosc od pierwszego prowadzenia padła na Baby design model Husky choc wszystkie modele tej firmy podobnie super lekko sie prowadza i mozna nim fajnie bujac :)

Bylismy dzis na pierwszych zajeciach w szkole rodzenia. Trwac mialy od 17-20:30 a trwaly godzine dluzej i wcale sie nie dluzylo ani dziewczynom ani facetom. Super te zajecia bardzo fachowe i konkretne i byl tez staly dostep do wypieków (wciagnelam 2 pączki :D ). Wczesniej bylam na kilku spotkaniach w darmowej szkole rodzenia i wg mnie jest ogromna roznica ale moze to dlatego ze te platne prowadzi kobieta polozna ktora obecnie pracuje w szpitalu i jest na bieżaco...

Dziewczyny mam do was pytanie
Na poprzedniej wizycie u położnej 4 stycznia znalazła u mnie w moczu spora ilość krwi ale bez jakichkolwiek objawów itp tzn nie miałam uplawow pieczenia krwawienia w poniedziałek pielęgniarka przed wizyta u konsultanta tez sprawdziła mój mocz i juz aż takiej obecności krwi nie było wracało do normy a dziś tj jest nie dawno podczas wizyty w toalecie na siku mam zawsze zwyczaj używania papieru i właśnie zauważyłam nie wielka obecność krwi dokładnie tak jakby dwie kropki po 2 mm Nie wżenił zaczęła panikować ale trochę mnie to zaniepokoiło

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie
Na poprzedniej wizycie u położnej 4 stycznia znalazła u mnie w moczu spora ilość krwi ale bez jakichkolwiek objawów itp tzn nie miałam uplawow pieczenia krwawienia w poniedziałek pielęgniarka przed wizyta u konsultanta tez sprawdziła mój mocz i juz aż takiej obecności krwi nie było wracało do normy a dziś tj jest nie dawno podczas wizyty w toalecie na siku mam zawsze zwyczaj używania papieru i właśnie zauważyłam nie wielka obecność krwi dokładnie tak jakby dwie kropki po 2 mm Nie wżenił zaczęła panikować ale trochę mnie to zaniepokoiło
Wczoraj polozna nam mowila ze po badaniu ginekologicznym moze pojawic sie ciut krwi najpierw czerwonej potem brunatnej bo jestesmy teraz tam w srodku mocno ukrwione...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry