Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No powiem Ci, że ja to bym ładnie wkurzona chodziła. Strasznie dziwnie z Tobą rozmawia i mało przyjemnie. Powiedz mu o tym i próbuj do skutku wyciągnąć o co chodzi. I wiem, że naiwnie to zabrzmi, bo ja miałam dużo stresów w ciąży, ale staraj się nie stresować siebie i maluszka. Powiedz mu, że denerwuje Cie ta sytuacja a nie możesz się stresować.Dziewczyny może doradzicie mi coś co mam robić...od wczoraj jak mój ślubny wrócił z kolega z pracy jest jakiś dziwny...coś ukrywa i nie mówi wszystkiego...był w poniedziałek u lekarza po tym jak pogotowie u niego było w pracy w sobotę i lekarz kazał mu zrobić badania z krwi No to w poniedziałek sie umówił na dziś na 7.20 wczoraj specjalnie ustawiłam budzik aby nie zaspał No i budzę go a on ze nie idzie ze anulował wizytę ja mu ze jak to ze to nie odpowiedzialne ze jak chce sie dowiedzieć co mu jest itp a on ze zle sie czuje itp...ja mu ze tym bardziej powinieneś iść sie przebadać tym bardziej ze dziś o 11 zaczyna prace ale mówi do mnie " don't talk to me and don't fuck my mind" ja tak patrzę na niego co sie stało ze dziś sie tak zmienił...itp...to sie ubrał i wyszedł...mam cicha nadzieje ze poszedł na te badania...ale to jak dziś z rana
Sie zachował nie było normalne...ja po przygotowaniu łóżeczka byłam zmęczona a było jakoś 24 w nocy to poszłam spać a on ze sobie film obejrzy ja ze ok No i zasnęłam...nie wiem do której siedział i oglądał ale rano taka akcja i znowu zaczęłam sie martwić nie dość ze wczoraj mnie zmartwił i ciężko mi było siebie i maluszka w brzuszku uspokoić to dziś jeszcze to...w takim tempie to ja w ciągu kilku dni urodzę...chciałam go normalnie spokojnie zapytać to odpowiedział mi " don't became my mother" i mnie zatkało...ja sobie mysle o co tu do licha chodzi...
U mnie też już pranie i segregowanie na całego. Mąż musi się z moim bratem umówić na przestawienie mebli w sypialni jeszcze bo w lutym chcielibyśmy przywieźć łóżeczko.Dziewczyny pełna mobilizacja ! Od pon pioręteraz nie mam czasu dzis imieniny m jutro dzien babci w przedszkolu a w sob 40-tka szwagra wiec bedzie sie działo, aż sie boje
Miłego dnia !! Któraś ma wizytę dzis lub jutro ? My jutro na 10:30 tym razem juz z ktg
czekamy na relacjeHej witam sieja dzisiaj nie wizytuje, ale szkole rodzenia mam
![]()
oo to bede wdzieczna bo cc juz na 100%Ania- szkoda komentować zachowanie Twojego męża:/ przykre to
Anik popierzemy i bedzie spokój.
Aga zdam relacje Tobie na 100% bo akurat o cc jest![]()