reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
ooo pierwsze slysze o takiej promocji xD kupujesz 2 szt np szamponu i jeden masz gratis?
tak kupiłam deo Nivea i drugi za darmo, parami się kupuje :p
dla meża też zapasy deo i żeli i dla mnie i perfumy wzięłam :) szampony i odżywki mam na zapasie :)
promocja dzisiaj i jutro jest :)

Jolka u nas lustro też wiecznie zachlapane :D super wyglądacie <3 współczuje masażu szyjki, aż się tego boję, mi raz ginekolog tak mocno szyjkę sprawdzał, że bolała mnie broszka pół dnia :(

Hehehe to ja ślepa jestem :p byłam dzis w rossmanie po moj krem na rozstępy i nie zauważyłam ani nikt mi nie powiedział :( ale za to do kremu tołpa moglam sobie wziasc gratis kosmetyk tołpa baby.

To pewnie jutro odwiedze rossmana po inne rzeczy :p
u mnie w rossmannie też nie było nic oznaczone, dowiedziałam się o promocji przez stronę rossmanna

Ja dziś kupiłam ta piłkę i zaraz zaczynam działać...położna powiedziała ze mam poczekać 48 h czy coś sie dziać będzie...ale szyjka bez zmian dalej tylko na jeden palec rozwarcie i mały strasznie nisko jest, aż położna zdziwiona ze jak mam skurcze i jak mały sie rozpycha to sie nic nie dzieje...byłam dziś z moim na spacerze zakupiłam ta piłkę i może coś sie w ciągu tych 48 h zacznie dziać bo ta końcówka jest strasznie męcząca...teraz tylko ogarnę u siebie i siadam na piłkę

Ania02032017 nie napalaj się, że piłka to jakiś cudowny środek - hopsam na niej od kilku tygodni i szyjka jak zamknięta była tak jest nadal, a termin tydzień temu.

Ania działaj na piłce, nie zaszkodzi, a może pomoc ;)
Ja też sobie kicam :) kręcenie biodrami, pomaga dziecku ustawić się w kanale rodnym itp.

reklama
Do góry