Ja wizyta dopiero w piątek, bo cały czas na mazurach jesteśmy. Mam nadzieję, że już będzie zarodek i serduszko.I ja dzis na 18 prywatnie idęale wiem ze serduszko jest wiec na luzie
Powodzenia !!!
![]()
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wizyta dopiero w piątek, bo cały czas na mazurach jesteśmy. Mam nadzieję, że już będzie zarodek i serduszko.I ja dzis na 18 prywatnie idęale wiem ze serduszko jest wiec na luzie
Powodzenia !!!
![]()
Ja mam 180 i całe życie mega chuda, po 1 ciążywyszłam ze szpitala jak gdyby nigdy nic... potem hormony i 20 kg na plusie (10 by wystarczyło). Po porodzie w styczniu zrzuciłam do kwietnia wszystko co przybrałam i chciałam te 10 dodatkowe zgubić ale...niespodzianka...Cluue to teraz leżeć i odpoczywać i cieszyć sie serduszkiem bijącymDzisiaj wszystkie usłyszymy serduszka
ja mam wzrostu 173 . Mnie najbardziej denerwuje to ze ja nigdy nie miałam problemów z waga , dopiero w pierwszej ciazy sie zaczęło :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, witaj i gratulacje!Witajcie, czy moge się do Was przyłączyć? Mam na imię Magda, jestem z Warszawy i dziś byłam na pierwszym zarejestrowanym na zdjeciach usg, moje dzieciątko ma 1,69cm i bijące serduszkoTermin zgodnie z OM 2.03.2017
![]()
Witam i gratuluje!Witam marcowe mamuski! Ja rowniez chcialabym sie przylaczyc.Testowalam wczoraj i 2 kreski.Mamy juz kochana coreczke,ktora w sierpniu skonczy 3 latka.Termin z OM 21.03.2017.
ale jakąś wizyte juz miałas tak?>Hej
Mango, cześć
Ja nie powiem ile ważę bo to jest dużo za dużo....Zazdroszczę Wam wizyt ja muszę czekać do 9 sierpnia bo mój gin na urlopie
![]()
Dziewczyny byłam wczoraj u gina. Serduszko bije skarbek cały i zdrowy :-) :-). I uwaga niespodzianka , dzidzia jest starsza o 2 tygodnie. Ma już 8 tygodni, zalążki nóżek i rączek :-). Okazalo się że musiałam zajść w ciążę w maju, a w czerwcu to był okres w gratisie :-) ale się cieszę!
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom