Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Baby tylko na lajcie, nie rób nic ponad siły bo się mozesz pozbyć laktacjiJa zaczynam na silownie chodzic tylko ubezpieczenie na samochód muszę ogarnąć.
Dziś caly program treningowy wykupilam do ok. 5-7dni dostanę wszystko wyliczone co i jak mam robić.
Ja mam powalone w głowie na tym punkcie. Nie wiem jak ja to zorganizuje teraz ale przed ciaza umiałam pracować po 12h a na silownie o 4 w nocy jechać i dalam rade.
Muszę w związku z tym znowu laktator uruchomić bo już od kryzysu czyli z tydzien nie ściągnąłem nic.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No co ty można się pozbyć laktacji przez ćwiczenia? Dietę będę miała też pod karmienie i to że ćwiczę więc nic za mało i rygorystycznie wrecz bardziej zdrowo niz teraz jem. Zresztą ja się o kg nie boje bo 5 ponad to nie tak zle.. bardziej własnie zależy mi na ujędrnianiu.Baby tylko na lajcie, nie rób nic ponad siły bo się mozesz pozbyć laktacji
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No co ty można się pozbyć laktacji przez ćwiczenia? Dietę będę miała też pod karmienie i to że ćwiczę więc nic za mało i rygorystycznie wrecz bardziej zdrowo niz teraz jem. Zresztą ja się o kg nie boje bo 5 ponad to nie tak zle.. bardziej własnie zależy mi na ujędrnianiu.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom