reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Zawitkowski to mój guru. Mądrze gada;-)
Nam ortopeda mówił żeby dziecko na boku nie kłaść bo przez to krzywią się biederka. Jak najwięcej na brzuchu i plecach.
Ja jeszcze nie ćwiczę. Po połogu planuje na fitness pójść raz w tygodniu.

Ja zaczynam na silownie chodzic tylko ubezpieczenie na samochód muszę ogarnąć.

Dziś caly program treningowy wykupilam do ok. 5-7dni dostanę wszystko wyliczone co i jak mam robić.

Ja mam powalone w głowie na tym punkcie. Nie wiem jak ja to zorganizuje teraz ale przed ciaza umiałam pracować po 12h a na silownie o 4 w nocy jechać i dalam rade.

Muszę w związku z tym znowu laktator uruchomić bo już od kryzysu czyli z tydzien nie ściągnąłem nic.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja spacery z małym, a plecy bola od noszenia małego. Ale tez planuje zacząć ćwiczyć. Ni dziś waga pokazywała u lekarza 63 a w ciąży ważyłam jakoś 76. Ale prawda ten brzuch jest okropny. Ja małego na brzuszku kładę aby troszkę poćwiczył główkę sobie i podciąga sie juz ładnie. Ja muszę z moim zagadać ze chce dwa razy w tyg chodzić i wtedy byłby z małym

Ja zaczynam na silownie chodzic tylko ubezpieczenie na samochód muszę ogarnąć.

Dziś caly program treningowy wykupilam do ok. 5-7dni dostanę wszystko wyliczone co i jak mam robić.

Ja mam powalone w głowie na tym punkcie. Nie wiem jak ja to zorganizuje teraz ale przed ciaza umiałam pracować po 12h a na silownie o 4 w nocy jechać i dalam rade.

Muszę w związku z tym znowu laktator uruchomić bo już od kryzysu czyli z tydzien nie ściągnąłem nic.

Baby tylko na lajcie, nie rób nic ponad siły bo się mozesz pozbyć laktacji

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Baby tylko na lajcie, nie rób nic ponad siły bo się mozesz pozbyć laktacji

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No co ty można się pozbyć laktacji przez ćwiczenia? Dietę będę miała też pod karmienie i to że ćwiczę więc nic za mało i rygorystycznie wrecz bardziej zdrowo niz teraz jem. Zresztą ja się o kg nie boje bo 5 ponad to nie tak zle.. bardziej własnie zależy mi na ujędrnianiu.

No co ty można się pozbyć laktacji przez ćwiczenia? Dietę będę miała też pod karmienie i to że ćwiczę więc nic za mało i rygorystycznie wrecz bardziej zdrowo niz teraz jem. Zresztą ja się o kg nie boje bo 5 ponad to nie tak zle.. bardziej własnie zależy mi na ujędrnianiu.

Musiałbyś hardcorowo wyczynowo trenować, odwodnić się; mam znajome trenerki personalne, karmiące ponad rok. Dobra dieta i rozsądny wysiłek nie zaszkodzą.

reklama
Iskierka z babyono mam nawet nie uzywanr w rozmiarze m heh bo jednak zle były, pozniej z medeli kupilam tez m i byky idealne i uzywalismy na pocZatku jakos tydzień. I wyszlam z nich bez problemu.

Tez kocham slodkie tera ale w ogole to co chwile bym coś jadla[emoji1] zostalo mi jakos ponad 3kg i brzuch galareta, a wesele 3.5... Dzisiaj lazilam za sukienka a P siedzial z mlodym. Ladnie spal 3h więc zlazilam pelno sklepow.niby cos kupilam ale wypatrzylam tez cos innego i chyba tamta zwroce. Jak kupie ta druga to bedzie te na chrzciny juz na 11.06[emoji1]
Podwozie juz nie boli na szczescie ale ciekawe jak z uzyciem go bd. Dzisiaj mija 3tyg po porodzie. Jej jak ten czas zapiernicza! Bylismy wczoraj u pediatry pierwszy raz i jak tak dalej pojdzor to w pon bd juz 5kg jak nic. W niecale 3tyg przybral 1kg.

Iskierka ile dziecie przybiera ze za duzo?

A u mnie mlody duzo na bokach lezy. Chrzesnica tez lezala i nic....kij wie co robic..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry