reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

zazdroszczę każdej, która może jeść i pić normalnie i czuje w tym przyjemność :( Ja niestety nie czuję przyjemności z jedzenia :(
Przed ciążą waga 68,5kg
14 tc - 65,8 kg

Ja z Karimem w ciazy waga startowa 65 , potem do 20 tc schudłam 2 kg . A od 20 tc tak zaczęłam tyć ze do porodu miałam 94 !!!!!! I za cholerę nie mogłam schudnąć [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja jak pochodzę 20 minut to mi słabo i mnie zwija z bólu, na basen nie mogę bo szybko łapię infekcję :)
Powiem wam, że myślałam, że będzie inaczej, że pójdę na ćwiczenia dla kobiet w ciąży, a ja mam siłę tylko przeżyć 8h w pracy i spać :p
Miej nadzieję, że będzie lepiej. Ja poprzednią ciążę przeszłam bezobjawowo. W tej dramat, mdłości od początku, ostatnio zauważyłam, że jest lepiej jestem w stanie wyjść z domu. Do tego był krwiak i podejrzenie łożyska przodujacego. Każda ciąża inna i tak naprawdę nie wiem kiedy nam się poprawi :) oby jak najszybciej.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Ja póki co schudłam 4kg.
W pierwszej ciąży przytyłam 10 kg, które spadły po porodzie - miesiąc po juz ważyłam 12 kg mniej a potem to wróciło...
Teraz liczę, że jednak uda się zrzucić i juz nie wróci ;)
Póki co mogę jeść prawie wszystko poza mięsem. Głównie warzywa mi wchodzą

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ciąży z synem przytyłam 17kg, z córką 11kg. Teraz póki co 4kg. A z każdą ciążą mdłości gorsze. Choć teraz odrzuca mnie już tylko od kabanosów i zapachu kawy ;-)

To ja jedzeniowo mam luksus :) Od początku jem wszystko jak przed ciążą, tyle, że na słodycze nie mam parcia, a czekolada dziennie to była norma wcześniej ;) Wymiotowałam może ze 3 razy, na samym początku ok 6tc. Później przez kilka tygodni codziennie mnie za to zgaga męczyła, mdłości tylko na głodnego. Ale w 2 trym wszystko jak ręką odjął :) A kawę uwielbiam, ale ograniczyłam do max 2 dziennie, niezbyt mocnych.

Hahaha dziewczyny dacie wiarę ze dopiero co pisałam ze rzygalam tylko raz a dzis znowu Zjadłam sniadanie normalnie wzięłam sie za sprzątanie i tak mnie zemdliło ze wymiotowałam

reklama
Do góry