reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Chodziło mi o łożysko znajdujące się z przodu ale nisko nad szyjka! Na tylnej ścianie to chyba nawet jak jest niski to jest bezpiecznie. Ale aż tak się w temat nie zaglebialam.
to musisz dopytać ginka :)
mi mówił, że z łożyska nisko przodujace się nigdy nie zrobi i spokojnie, ale nie wiem też się nie zagłębiałam w temat po tym, jak mnie uspokoił ;)

no ja już w czwartek się przekonam co tam u naszej dzidzi :) nie mogę się doczekać :D

Jolka, a co jest złego w łożysku na przedniej ścianie (poza tym, że mama rzadziej czuje ruchy, bo łożysko je trochę tłumi)? To prawidłowa lokalizacja łożyska. Problem jest, jeżeli łożysko jest przodujące. A przodujące nie znaczy, że jest na przedniej ścianie tylko że jest na dole i zasłania ujście szyjki macicy.

Sorki, źle się wyraziłam, chodziło mi właśnie o takie położenie, gdy łożysko zatyka ujście szyjki.[/QUOTE]
Ok. Już wszystko jasne! :-)

reklama
No, ale my nie kupujemy już wózka :P styczeń/luty , ale czemu już teraz nie możemy rozeznać się w temacie? :)
Dużo już nam się nie zmieni, teraz waham się co do tego Xlandera jak opinie podzielone :/ Także nie wiem co zrobimy albo zaryzykujemy albo padnie na pierwszy typ, który nie do końca mi odpowiada, bo ma za mało gadżetów ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry