kunalesna
Fanka BB :)
To macanie po brzuchu jest okropne to jak podejsc do kogos i chwycic go za cycek ... tak samo bez sensuOj a jak mnie zaczną po brzuchu macać to odgryzę im ręce [emoji39]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To macanie po brzuchu jest okropne to jak podejsc do kogos i chwycic go za cycek ... tak samo bez sensuOj a jak mnie zaczną po brzuchu macać to odgryzę im ręce [emoji39]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
zazdrosna pewnieNajlepsze ze nie rozumiem o co chodzi z tym strasznym tyciem skoro oprocz pileczki malej reszte mam bez zmian ale tak to jest jak ktos chce swoja nadwage wytlumaczyc dowalajac komus najlepiej ciezarnej![]()
mnie jak ktoś z rodziny dotyka to mi nie przeszkadzaTo macanie po brzuchu jest okropne to jak podejsc do kogos i chwycic go za cycek ... tak samo bez sensu![]()
Rodzina to co innegomnie jak ktoś z rodziny dotyka to mi nie przeszkadzano, ale narazie to bez sensu , bo i tak ruchów nie czuć, inaczej jak będą ruchy i sama zaproponuję żeby ktoś poczuł itp. bratowa w sierpniu przed porodem brała moją rękę i mi kładła w te miejsca co się mały rozciągał
![]()
ale nie chodzi mi nawet o męża czy rodziców, mój chrzestny tak miło zareagował jak się dowiedział o ciąży, wycałował mnie i pogłaskał brzuszekRodzina to co innegotym bardziej jak same chcemy zeby ktos poczul dziecko
Ja tez nie lubie takich ludzi tym bardziej ze sama nigdy nikogo nie obrazam i nie lubie sie odgryzac bo potem moze dojsc do klotni. Zazwyczaj robi mi sie przykro i tyle a swoje mysle zamiast powiedziec... co dziwne jesli ktos obrazi moje dziecko lub meza to bym oczy wydrapala a jesli chodzi o moja osobe to juz bronic siebie nie potrafiekunalesna ale mała z tej dziewczyny. Nie cierpię takich ludzi.
To masz bardzo fajnego chrzestnegoale nie chodzi mi nawet o męża czy rodziców, mój chrzestny tak miło zareagował jak się dowiedział o ciąży, wycałował mnie i pogłaskał brzuszek
na pewno zależy to od osoby i od tego, jak to zrobi, bo takie tykanie brzucha to też by mnie pewnie wkurzyło![]()