Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie, nie czułam chyba jeszcze, raz mi się macica podniosła na bok (prezentowałam zdjęcieNooo dokładnie ja tez w ostateczności wczoraj wzięłam pol i nic dopiero po drugiej połowie mi przeszło.
Jegobaba a czujesz ruchy ?
Ja dzis w Poznaniu zobaczylam ogromny szyld ( albo moje zmeczone plecy mowia ze ogromny) masaz dla ciezarnych wiec chyba mozna ale w odpowiednich miejscachHej dziewczyny czy któraś z was korzystała w ciąży z usług masażysty? I czy wogole to to można? Do wizyty u ginekologa mam jeszcze tydzien żeby zapytać a tak mnie w plecach łamie że nie wiem czy wytrzymam.
A skądPuknie od czasu do czasu, najczęściej wieczorem i tyle go czuć. Łożysko z przodu dobrze amortyzuje
Na połówkowych wszystko super, 390g wagi - to już ze dwie kostki masła![]()

wydaje mi się, że można jeśli nie jest to ciąża zagrożona, po prostu masaż jest delikatniejszy i bez elementu "wibracji"Hej dziewczyny czy któraś z was korzystała w ciąży z usług masażysty? I czy wogole to to można? Do wizyty u ginekologa mam jeszcze tydzien żeby zapytać a tak mnie w plecach łamie że nie wiem czy wytrzymam.
O matko co za facet....A tak z innej beczki : dziś byłam u ginekologa do którego chodzę na fundusz...po skierowania na badania, żeby nie płacić. Straszny z niego buc, zawsze pyta jak się czuję, a jak mu mówię, że np mam dziwne skurcze jakby w macicy to on z ironią mówi, że mi się to wydaje :/szok, jakby człowiek nie chodził jeszcze prywatnie to nic by o przebiegu ciąży nie wiedział. Jak mówiłam o tych skurczach mojej gin to zaraz mi powiedziała, że macica się stawia i żebym brała 6 tabletek magnezu dziennie ! Prywatnie chodzę do kobiety, zresztą jestem u niej od jakiś 10 lat, super babka, faceta z własnego doświadczenia nie polecam, szczególnie po jego dzisiejszych tekstach...mam grzybka po raz kolejny...mówię mu o tym, a ten jak zwykle "OOOooo a skąd pani wie, że to grzybica" nosz kur...ostatnio to miałam to mi nawet cytologia nie wyszła, to chyba wiem jak się objawia grzybica :/ i już próbuje zrobić ze mnie matoła...siadam na fotel, bada mnie i mówi: "grzybica jak byk" ..
a później z ironicznym lekkim uśmieszkiem: "proszę męża odstawić od piersi"
i 3 razy chłop ten tekst jeszcze powtarzał, szok jaki matoł, ale ja się z równowagi nie dałam wyprowadzić![]()