Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam nabrzmiałe [emoji5]A powiedzcie jeszcze mamuśki trochę intymne pytanie,ale czy spuchly wam wargi sromowe w ciąży?ja chwilami czuję się jakbym miała małego siusiorka między nogami ,no generalnie miałam zawsze trochę większe i wystające (tak mi się wydaje )ale w ciąży to już odlot [emoji13]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie wcale nie ciągnieCiągnieCo prawda u mnie (podobno) chłopak, ale od jakiegoś czasu muszę codziennie coś słodkiego chrupnąć. W pierwszym trymestrze za to było totalnie na odwrót - wszystko, co słodkie mogło nie istnieć
![]()
też mam bardzo pełne - nie podobają mi sięA powiedzcie jeszcze mamuśki trochę intymne pytanie,ale czy spuchly wam wargi sromowe w ciąży?ja chwilami czuję się jakbym miała małego siusiorka między nogami ,no generalnie miałam zawsze trochę większe i wystające (tak mi się wydaje )ale w ciąży to już odlot [emoji13]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie odwrotnie ja się boje, chłopak naciska. Miałam krwotok koło 8tyg potem plamienie. Wszystko w "budowie" mam dobrze od lekarza zielone światło. Ale strasznie się spinam i boli. Chłopak przestaje powoli to rozumieć, jest cierpliwy ale martwie się. Będę musiała się jakoś zmobilizowač [emoji3]Dziewczyny, a jak z seksem u was? U mnie odkąd mówię o ruchach dziecka i o tym, że brzuch mnie czasami boli itp to mąż nie chce mnie tknąć :/ wcześniej kochaliśmy się ciągle, a od tygodnia nic. I powiedział mi, że on nie może tego robić bo tam jest dziecko, poza tym zaraził się ode mnie grzybkiem i już całkiem nie ma ochoty :/
Boję się, że nasza bliskość umarła...w ogóle jakoś czułości żadnych u nas nie ma ostatnio![]()