Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie planuje [emoji3]I planujesz płacić za położną? Wiem, że w IMID 1000 zł kosztuje.
Marznę od zawsze i nie inaczej jest teraz. O ile przed ciążą wciągałam na siebie kilka warstw pod kurtkę, to przy obecnych gabarytach zaczyna stanowić to mały problem, gdyż przestałam się mieścić w moje polary.A'gusia pisze:Marzniecie czy Was dzieciaczki już grzeja?
Ja muszę poczekać na swoje połówkowe do czwartkukunalesna pisze:Jutro o 17 mam polowkowe nie moge sie doczekac
Mam na ta sama godzinke polowkoweJutro o 17 mam polowkowe nie moge sie doczekac![]()
Do tego najbliższego czwartku? Tl już niedługo! :-)Marznę od zawsze i nie inaczej jest teraz. O ile przed ciążą wciągałam na siebie kilka warstw pod kurtkę, to przy obecnych gabarytach zaczyna stanowić to mały problem, gdyż przestałam się mieścić w moje polary.Co będzie zimą, to wolę nie myśleć
Ja muszę poczekać na swoje połówkowe do czwartku![]()
Też daj znać i zdjęcia wrzuć! :-)Mam na ta sama godzinke polowkoweja sie troche zaczynam stresowac...choc moze plecnam potwierdza
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka