reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Witam dziewczyny:) W końcu Was nadrobiłam byłam wczoraj u lekarza jeszcze trochę schudłam i dostałam Duphaston, bo jak określiła Pani ginekolog mam czułe jajniki. Też mnie pobolewały wcześniej, jak przy okresie. Mam przyjmować 2 tabletki dziennie przez 10 dni. Dzidziuś ma już 1,9 cm serducho biło, ogólnie wszystko było dobrze. Zwolnienie dostałam bez problemu, a teraz mam chodzić na przedłużanie.

Mama2raz Proszę nie martw się trzeba być dobrej myśli:) Trzymam kciuki za CB
Ola_fasola Cieszę się że Twój zmądrzał i wrócił:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluje wczorajszych udanych:)

reklama
Ja wczoraj ciśnienie miałam 97 na 53 :)
A jak się czujecie przy takim ciśnieniu? Bo ja bardzo słabo. Dziś jeszcze pada cały czas i burza i ja już wogole nie do życia jestem.

xnw43e3kv460u0xh.png

A propos ciśnienia, wspominałam Wam, ze jestem kardiologiczna mamusia i wczoraj miałam wizytę u Kardio. Ja również mam niskie ciśnienie i moja lekarka powiedziała, ze za niskie tez jest niedobre, bo zle przepływa krew przez lozysko. Kazala pic dużo wody a jak to nie pomoże to nawet te wode solić, albo poprostu jeść slono. Hum...myslalam ze tylko wysokie ciśnienie jest nie wskazane, a tu trzeba również podjąć walkę z niskim ciśnieniem.

A ja zawsze mam wysokie ciśnienie jak mi mierzą przed wizytą. Bo się stresuje. W domu mam w normie[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez ;) plusik ze 110 zazwyczaj a z dzis wizyta to nie odczuwam ze niskie jest.

U mnie jest tak ciemno jakby wieczór był, nienawidzę takiej przygnębiającej pogody .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A propos ciśnienia, wspominałam Wam, ze jestem kardiologiczna mamusia i wczoraj miałam wizytę u Kardio. Ja również mam niskie ciśnienie i moja lekarka powiedziała, ze za niskie tez jest niedobre, bo zle przepływa krew przez lozysko. Kazala pic dużo wody a jak to nie pomoże to nawet te wode solić, albo poprostu jeść slono. Hum...myslalam ze tylko wysokie ciśnienie jest nie wskazane, a tu trzeba również podjąć walkę z niskim ciśnieniem.

Nie wiedziałam ze trzeba podnosić ciśnienie a ze solą to juz w ogóle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :-) :)

Ja odpoczywam, córcia u dziadków na wsi :tak: Jutro wraca, ale już za nią tęskne ;-) ;)

Dziś o 19 wizyta.... Stresuje się bardzo :-( :( Bo boje się, że powtórzy się mój koszmar z 2015. Wtedy zobaczyłam na USG nieporuszające się moje dzieciątko...Siedzi to gdzieś z tyłu głowy, ale staram się myśleć pozytywnie... ;-) ;)

Miłego dnia! :*
Będzie dobrze, ja wczoraj podeszłam kontrolnie na usg bo miałam to samo w głowie. Mamy dokładnie ten sam wiek ciąży :)

To samo mówiła mi Pani dr gin na wizycie, na to niskie ciśnienie, ale ja nawet wody dużo nie mogę pić, bo mi niedobrze. Ajjj i tak źle i tak niedobrze.

xnw43e3kv460u0xh.png

reklama
Do góry